Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bizhatok egy titkárnőben, akinek nagyon jóképű, fiatal és sikeres főnöke van?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy 26 éves nő, de "nem merem" elhivni randira, mégpedig a foglalkozása miatt. Titkárnőként dolgozik egy cégnél, gyakran utazik is a főnökével, aki nem mellesleg egy 30-as évei elején járó, nagyon jóképű, okos és sikeres üzletember... Félek, hogy később is bennem lenne a félsz, hogy mi van, ha maga alá gyűri néha-néha... Jogos a félelmem? Amennyiben nem, hogyan győzzem le ezt? Mert amúgy tényleg minden frankó, 10/10-es csaj nem csak külsőleg, de belsőleg is... F252017. máj. 23. 21:43
31/39 anonim válasza:
Bizony sajnos igazat ír utolsó,nem fogja feladni a lány a jót,főleg nem egy csóró pasiért.
32/39 A kérdező kommentje:
de akkor miért küld nekem jeleket? ma is ő irt rám, hogy vinnék e be neki kávét pedig volt ott más munkatársam is akiket régebb óta ismer..
2017. máj. 23. 23:09
33/39 anonim válasza:
Próbáld meg, talán összejön és akkor örülhetsz, de ha sajnos nem, akkor legalább ki tudjuk kiáltani bűnbaknak KissMyselfSoPretty-it :)
34/39 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthető a szitu. Neha neha megkóstolja a titkárnőt is a nagyfőnök. A titkárnőnek is kellene egy rendes kapcsolat esetleg fedő kapcsolat hogy ne tűnjön fel ez a nagyfőnök barátnőjének.
35/39 anonim válasza:
Kávé hozás,itt sajnos csicskit téged a lány,lehet friendzoneban vagy.
Lehet látja bejön neked,és kihasznál.Élvezi a figyelmedet és hogy megteszel neki dolgokat.
Nem állítom csak vázolom az eshetőséget.
Figyeld a jeleket,amikor találkozol vele:
-Dobálja a haját?
-Le van engedve a haja?
-Amikor ül direkt úgy ül,hogy a combjait lásd,szexyn teszi keresztbe a lábait?
Megnyalja a száját?
-Mosolyog rád?
-Lábait feléd fordítja?
-Beletúr a hajába folyamatosan?
Ezeket figyeld.
36/39 A kérdező kommentje:
köszi, majd megfigyelem. a haja az mindig le van engedve és non-stop mosolyog mondjuk nem csak rám :D
2017. máj. 23. 23:54
37/39 anonim válasza:
Annyi körberajongás, szex és ajándék után, amit az ilyen fullos titkárnők kapnak mind a főnöküktől, mind magas körben mozgó üzleti partnerektől... nos, én is 0-24 mosolyognék. :-)
38/39 anonim válasza:
Próba szerencse !Lehet hogy eleinte vonzó és csàbitó egy titkàrnő de ha te beleszeretsz és ragaszkodni fogsz hozzà akkor sokkal rosszabb lessz !Ő sztem csak egy laza kapcsit akarhat flörtölget szorakozgat könnyedén nem gondolja komolyan a dolgot veled maximum fűzni fog egy darabig és ha te komolyabban veszed a dolgot ő majd meghàtràl mivel a luxust nem akarja feladni !
39/39 anonim válasza:
A màsik meg az hogy sztem nem lehet az ilyen nőben megbizni te sem szeretnéd azt hogy 0-24-ben azon kattogjon az agyad hogy vajon most mit csinàlhat és hogy kivel esetleg a főnök àgyâban fekszik mindegy hogy van neki is bnője maximum hülyére veszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!