Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire bizhatok egy titkárnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bizhatok egy titkárnőben, akinek nagyon jóképű, fiatal és sikeres főnöke van?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy 26 éves nő, de "nem merem" elhivni randira, mégpedig a foglalkozása miatt. Titkárnőként dolgozik egy cégnél, gyakran utazik is a főnökével, aki nem mellesleg egy 30-as évei elején járó, nagyon jóképű, okos és sikeres üzletember... Félek, hogy később is bennem lenne a félsz, hogy mi van, ha maga alá gyűri néha-néha... Jogos a félelmem? Amennyiben nem, hogyan győzzem le ezt? Mert amúgy tényleg minden frankó, 10/10-es csaj nem csak külsőleg, de belsőleg is... F25
2017. máj. 23. 21:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A pasinak barátnője van. Fel sem merül benned, hogy nem mindenki csalja a párnát? Ha a barátnőd még jó titkarno, a pasi sem lehet hülye, szóval több esze van annál, hogy kockaztassa a munkaerőt és a renomejat a cégnél. Ha idegen nőt akar dugni, akkor nem olyant fog, aki bármikor tönkreteheti a kapcsolatát a barátnővel.

A kisebbségi komplexusod miatt dobsz el egy lehetőséget. Bár a lány helyében erősen elgondolkoznek azon, hogy minek veled kezdeni, ha ennyire nem bízol benne.

2017. máj. 23. 22:12
 12/39 anonim ***** válasza:
5%

Még ha porszem is lenne akkor is sikeres mivel titkárnője van,kit érdekel ha századik vagyok azonban kipattan a 7 számjegyű fizetés.

Kérdező bízni bizhatsz de mivel ő eléggé a sikeres férfiak középpontjában mellette szexy vonzó top10-s,gondolom hipercsinos,igazi nő, azért nagyon kicsi az esélyed.

Eladóként ilyen nőt megkapni talán megtudsz de megtartani nagyon nagyon kevés az esély rá maximum ha Lazar Angelov tested van,azonban ez a lány tisztában van vele,hogy kaphat vonzó,jóképű,atom kisportolt,sikeres pasit is és köztük fog válogatni.

Még egyszer mondom semmi negatív dolgot nem akartam írni csak láss tisztán,ez a lány komoly körökben mozog,te nagyon kívül vagy még.

Tegyél érte,hogy odakerülj, úgymond durván fogalmazok te kis ember vagy nagyon jelenleg,a főnöke már kiszemelte magának ezt elhiheted,és mivel tud a nőkkel bánni,ergó nőnek érzi magát a csaj vele, nem lesz nehéz megkapnia.

2017. máj. 23. 22:15
 13/39 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó ír az jó,szerintem is tegyél érte hogy feljebb kerülj..ismerek olyan csávót (kapcsolatok lévén), aki anno hentesként kezdte, most meg egy nagyon komoly nagyvállalat vezetője (garázsból indult,és semmihez nem értett,de képezte magát,volt ambíciója,motiváltsága, és agilitása..aki tud ügyeskedni,annak határ a csillagos ég)..
2017. máj. 23. 22:21
 14/39 anonim ***** válasza:
16%

Persze, hogy nem kockáztatná a helyzetét a főnök. Nyilván a többi beosztottját is viszi magával sok helyre ugye?

Téged is gondolom gyakran fuvaroz ide-oda ezek szerint.

Nem tudom egyesek itt vagy álomvilágban élnek vagy szimplán hülyék. Eddig akármilyen munkahelyen voltam a házas vagy párkapcsolatban élő főnökök mind sorban mozdultak rá a fiatal titkárnőkre. Az sem volt véletlen, hogy titkárnőnek nem a 40 éves 90+ kilós Irénkét veszik fel.

Az egyedülálló, fiatal, csinos lányok pedig mint az tudvalévő és tényszerű ezen az oldalon abszolút önérdekmentes, teljes mértékben önmegtartóztató életmódot folytatnak akik csakis és kizárólag tinédzserkori mámortól túlfűtött szerelmi állapotban hagyják még az érintést is. Bármilyen testi érintkezést abszolút mértékben kerülnek olyan férfival akinek van kapcsolata.

Na igen, ezek a gyakorikérdéses nők, most térjünk vissza a valóságba akkor.

2017. máj. 23. 22:22
 15/39 anonim ***** válasza:
71%
Könyörgöm hagyd a csajt, még a végén összejön veled, és elszalassza a lehetőséget, hogy egy normális párja legyen..
2017. máj. 23. 22:22
 16/39 anonim ***** válasza:
5%

Rohxdék vagy ugye tudod?

2017. máj. 23. 22:24
 17/39 anonim ***** válasza:
88%

#14: nem titkárnő vagyok.

És mégis mit vigyen a főnök magával? A benzinkutast?

2017. máj. 23. 22:25
 18/39 anonim ***** válasza:
Mit = kit
2017. máj. 23. 22:25
 19/39 A kérdező kommentje:
Hát most már végképp nem tudom, hogy ráirjak e fbon egy randikéréssel :/
2017. máj. 23. 22:34
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

Még ne,előbb fejleszd magad.

Hidd el,ő magas körökben mozog folyamatosan,hozzá van szokva a sikeres pasikhoz.

Előbb próbáld magad felhozni az eladói pozidból,mert pofára fogsz esni.

2017. máj. 23. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!