Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsi randihelyszíneket keresek ami különlegesnek mondható, tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Nem pécsi vagyok, de elég jól ismerem pécset, mégis kéne egy kis segítség randihelyeket keresek ami nem szokványos! Szokványos alatt gondolok a Király utcára és egyéb beülős helyeire, vagy a Tettyére, a nagyob b helyeket ismerem én is, kis eldugott szép helyet keresek!2017. máj. 23. 01:13
2/3 anonim válasza:
Pécs tele ilyenekkel, és ha nem ismered őket, akkor nem ismered "elég jól" Pécset.
- Nyolc boldogság kilátó
- Kultúr kert
- Alagút teteje
- Kőkert
- Székesegyház mögötti kertecske (nem tom mi a neve pontosan)
- Niké szobor, Ehhez már jó, ha van autód, mert felgyalogolni randin nem király, de busszal is jó.
Most így hasból ennyi. De vigyázz, mert általában ezeken a helyeken (főleg a 8 boldogság kilátónál) mindig van egy párocska, akik romantikusan merengenek a messzeségbe nézvést.
Sok mindent megéltem ezeken a helyeken, mert ide hordtam randira a csajokat ;)
20 F
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ezek nagyrészét ismertem csk nem soroltam fel mindent :) és sokat megjártunk már :)
2017. máj. 24. 01:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!