Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez komolyan r*b*nc*s lenne? Kb. minden csajon szinte ilyen nacikat látok, sőt rövidebbeket. Most egész nyáron hosszúnaciban kéne járnia a lányoknak vagy mi?! Én is vettem már fel ilyen nadrágot lehet az első randira is, már nem tudom, és még se néztek annak...
Nem vagyunk kicsit álszentek?!
"Most ez komolyan r*b*nc*s lenne? Kb. minden csajon szinte ilyen nacikat látok, sőt rövidebbeket."
Most már érted honnan jön a "minden lány egy ribi" általánosítás.
Nem tudom miért nem lehet felfogni, a qrvákon is ilyen ruha van. Attól még, hogy a legtöbb lány qrvának öltözik még nem fog változni.
Szerintem ezt a kérdést nem itt kéne feltenni :D Mert olyanokat tudnak írni, hogy azt sehol máshol nem hallod senkitől.
Egyébként nem r.bis, az nem ennél a rövidségnél kezdődik, hanem annál, amiből még a popsid is kivan. Ennél hosszabbat inkább munkába vegyél fel, mert oda nem illik a rövid gatyó, de randira, egy sétára a városban nyugodtan fel lehet venni.
Jaguar-Warrior
Megkérdezhetem, hogy a te barátnőd mit hord? Megmondtad neki, hogy nem hordhat rövidnadrágot, mert úgy néz ki benne, mint egy hivatásos?! Vagy alapból azon kevés nők közé tartozik akik télen-nyáron hosszúnadrágot hordanak? (Akik általában ducik.)
Egyáltalában van barátnőd?! :D Mert az tuti, hogy nekem senki se mondhatja meg, hogy ugyan mit vegyek fel...
Nincs barátnőm és bánom is én mit vesz fel a kérdező.
Lehet itt csűrni, csavarni a témát, de engem nem kell meggyőzni semmiről. Főlem te is azt veszel fel amit akarsz.
Édes kiscsilag,ez pont az a kategória,aminél nem sok hiányzik,hogy ki legyen a popperájod. Szoktam ilyen gatyókban fizetős néniket látni az autópályák környékén is,úgyhogy ezért is mondják ránk külfödön,hogy ha egy nő áll az utcán,nem tudja,hogy kuncsaftra vár-e vagy barátra-valaki írta gyakorin,hogy így vélekedik rólunk egy külhoni ismerőse.Sajnos nem alaptalanul.-Amúgy vannak olyan hosszú nadrágok is,amibe nem rohad bele nyáron a suncusod,pl. ez.
Annak is szól,aki nem érti,miért ribis a kérdező által linkelt bugyi méretű gatya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!