Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fodrászatban ha előszőr láttok egy csinos csajt aki nekem vágja a hajam, hogyan hívjam randira?
Ma voltam fodrásznál ahova gyakran járok , egy csinos csaj mosta meg vágta a hajam. Nekem a csaj tetszet nem tudom neki én bejöttem de sokat mosolygót rám , feljmosásnál kérdezte mien idő van kint én montam nyárias , aztán átmentünk a székhez ahol vágta a hajam ott elmontam neki hogy csinálja meg.
Vágta a hajam közben kéreeztem tőle téged még itt eddig nem láttalak pedig gyakran járok ide a fodrászatban és monta új első napja közbe mosolygót.
Tulsok kérdést nem tetem fel neki csak ha ő kétdezett hogy csinálja a hajam , sajnos nem vagyok az a fajta beszédes tipusu meg kedveményező nőhőz.
Megfordult a fejemben megkérdezem tőle van e pasid , lenne e kedved megini velem egy kávét szabad idődben vagy facebookon elkérni a csaj nevét és ott beszélgetünk de nem mertem ezeket mondani neki mert mivan akkor ha van pasija vagy neki én nem jővők be.
A végén azzért montam a csajnak remélem még találkozunk és ő mosolyógva monta remélem igy lesz , ekkor kelett volna valahogy én kedveményezek számcsere vagy fafebook nevét elkérni mertugye azzis benne van a paliba lehet már soha nem fogom láttni ,ha 1 hónap mulva megint megyek a fodrászatra és megint ő fogja vágni a hajam akkor már lépnem kell valamit felé ha akkarok vele randizni vagy ezt már első alkalomal elazurtam ?
Ha van még esélyem akkor miket mongyak neki azzon kivűl hogy csinálja a hajam ? Vagy olyat nem kérdezhetek tőle van e pasid vagy be e jövök neked , ezeket hogykell udvariasan egy nő felé mondani vagy a randit ?
Aki tudna őtleteket mondani annak megkőszőném a tippieket.
Egy eladónő csak a pénzed miatt kedves veled sajnos...
A nők már csak ilyenek, érdekemberek, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!