Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek/mit ne tegyek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/mit ne tegyek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet,hogy 1 hónapja megismerkedtem egy sráccal. Sokat beszélgettünk,találkoztunk,de ő még az elején kijelentette,hogy nem akar komoly kapcsolat,mert most lett vége egy hosszabb kapcsolatának,ő most kicsit élni szeretne. Oké. Azt is megjegyezte,hogy igazából "szeretőt" keres magának,de én ezt poénként fogtam fel.

Aztán fordult a kocka,ugye történtek a találkozások, és egy buli alkalmával azon kaptam magam,hogy ott is együtt voltunk,és táncoltunk,aztán elmentünk hátrébb,de mielőtt lesmárolt volna,megállítottam,hogy akkor hogy/merre/mi lesz.. Azt gondoltam naívan,hogy talán változhatott a véleménye,de mondta,hogy ő még tartja az álláspontját. De aztán ugyanúgy beszélgettünk másnap is,rám írt msn-en elvoltunk tök jól,és nagyon jól érzem magam a társaságában. Tegnap pedig áthívott magához filmezni.Megnéztünk egyet,akkor még egyikünk se ért a másikhoz,habár vibrált a levegő,aztán egy másikat kezdtünk amikor elkezdte simogatni és puszilgatni a nyakam,és onnantól végem volt.

Na most az a helyzet,hogy egyértelmű hogy akkor csak szex,de ő azt mondta nem 1x alkalom,lehet több is,ez csak ilyen összejárogatós, de közbe mindkettőnk kötetlenül tud ismerkedni. És igen tudom,hogy nagyon szar a helyzet,mert nem szerettem bele,meg semmi,testileg nagyon vonzódok hozzá,de félek mi lesz,ha később sikerül beleszeretni?:O

Akkor meg én fogok nagyon koppanni... Azt is hallottam már,hogy van akinek ebből alakult komoly kapcsolata,bár sok esély nincs rá.. De tényleg annyira jól érzem magam vele,és szükségem van nekem is szexre, szóval akár jól is sülhetne el a dolog,csak félek a későbbiektől,hogy ne érezzek semmi komolyat iránta..

Tanácsok/tapasztalatok?

Főleg lányok válaszát várom.

Köszönöm.

2010. máj. 16. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
ne tedd, csak kihasználna és nem lenne több
2010. máj. 16. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:
de mivan ha nem is akarok többet, ha nekem is jó lenne?
2010. máj. 16. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
lassacskán beleszeretsz és csak szívni fogsz:(
2010. máj. 16. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:

hm.. :/

szar amúgy,hogy a nők nem tudják külön választani ezt a két dolgot..

2010. máj. 16. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha kezdesz valami különlegesebbet érezni iránta, akkor hagyd abba, kerüld, maradj messze!

Amíg csak testiség és kívánjátok egymást, miért ne?

2010. máj. 16. 22:10
 6/8 anonim válasza:
12%

szard össze magad, ha még úgyis leakar veled feküdni, akkor lehet belőle valami, nekem működött, bár nem direkt szartam be

92/F

2010. máj. 16. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
húzd az agyát és akár több is lehet ebből, legyél vele kicsit távolságtartóbb
2010. máj. 20. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

ha tudod hogy csak szex és ezt bevállalod így, akkor szerintem nyugodtan menj bele. de képzeld magad elé h mittomén, egy buliban mással látod smárolni, rosszul esik? ha igen, akkor ne kezdj vele mert csak fájni fog.

viszont mivel ennyire sokat együtt vagytok meg minden szerintem még lehet belőle valami, de azért ebben nagyon ne bízz.

18/l

2010. máj. 20. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!