Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsam el, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el, ti hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy tetszem neki, de szeretném ha egy kicsit jobban megszeretne. Nagyon régóta próbálkozok nála, most pedig úgy érzem lehet valami. De hogy tényleg így legyen szeretném valahogy feldobni azt, ami köztünk van. Nem tudom értitek-e?! Valami olyan csábítási trükkökre lennék kíváncsi ami játékosabbá teszi a szerelmet. :) Ti mit szoktatok bevetni a párotoknál? Pl. nyalogatom a szám és úgy közeledek felé, vagy óvatosan megharapom a fülét vagy a száját, nyelvét. :) Előre is köszi a válaszokat! 16/L
2010. máj. 16. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Itasd le és vágd be az ágyba! Hidd el biztos lesz ott láv meg minden tököm amit szeretnél...
2010. máj. 16. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ültesd a térdedre majd sajtreszelővel kezdd el simogatnia teste különboző pontjait, ezután ha megvan, főzz neki egy ksi bauxitfőzeléket, majd kálisóval kezelda bőrfelületet. Mindezekután oktojáld bele szépen ügyesen, a két kolbászodat.
2010. máj. 16. 21:12
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi -.-
2010. máj. 16. 21:14
 4/7 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? ezt azért leirhattad volna
2010. máj. 16. 21:40
 5/7 anonim válasza:
Mert ha fiú vagy, akkor vegyél egy BMW X5-öst hidd el ez beválik;)
2010. máj. 16. 22:06
 6/7 anonim válasza:
Ha meg lányvagy XD bocs nemláttam a 16/L-t akkormeg vegyél fel egy kb 10 cm-es miniszoknyát éss rázd a segged XDXDXD
2010. máj. 16. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
hahahh humoros :)
2010. jún. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!