Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szekálnak, hogy csajozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szekálnak, hogy csajozzak be?

Figyelt kérdés

Néhány haverom fiúk, lányok ezzel szekálnak, hogy mikor lesz barátnőm, de nekik sincs párjuk. Volt aki az esküvőt hozta fel. Elég rég óta nincs senkim ez tény. De én ezen nem stresszelem magam és nem is rinyálok, hogy senkim nincs és miért.....

29F

2017. máj. 20. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Neisrinyalj ezt jolteszed, a sokcsicska mitmond mindegy. Kerdezed meg leg kozelebb veled mivan kicsihaver, porojcapa csokoljonmeg.
2017. máj. 20. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Ne foglalkozz másokkal, főleg ha nekik sincs senkijük.

Nekem már 5 éve nincs barátnőm, igaz 2 éve még sírtam, meg minden bajom volt de amikor erőltetni akartam csak rosszabb volt. Most spontán ismerkedem vagy összejön vagy nem, nem görcsölök rá, igazából rájöttem hogy nekem jó így egyedül, nem kell senkihez alkalmazkodnom, csomó problémát megelőzök. Persze időnkén haverjaim, kollégáim felhozzák a témát hogy van-e már csajom, vagy mikor házasodom végre. Leginkább a nővérem lovagol ezen, mert ő neki az az elmélete hogy akinek 20 éves kora felett nincs senkije sok évig az egyedül fog meghalni, meg sok esetben ilyenkor már rég házasnak kellene lennem, sőt már gyereket is illene felmutatnom 25 évesen ő szerinte. Sokszor már a véremet szívja ezzel hogy szerinte selejt vagyok, pedig ő se beszéljen mert ennyi idős korába neki sem volt senkije, de az persze más mert ő nőből van.... Csak azért írtam így mert ő neki ez az elmélete amit ő talált ki.

2017. máj. 21. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a haverok dolga. :D Nálunk is rárepülnek egy-egy témára így, ami épp jön. Egy időben ment felém a "nem jársz sehova, nincs életed" című történet(volt dolgom, basszus :D), majd a "mikor fested már be a hajad" rinya. Most épp engem is össze akarnak házasítani valakivel, szerintem a nyár erről fog szólni. Engem nem zavar, majd lesz egy újabb szenzáció és leakadnak róla. :D
2017. máj. 21. 01:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez mindenhol így megy, meg lehet szokni

Egyik haverommal azt szoktuk rávágni, hogy: vakond gondja hova tegye a földet.

2017. máj. 21. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam a másik véglet megy. Mindig ismerkedek és minden második héten már új srácról beszélek. Meg sem tudják jegyezni ki volt az előző. Engem ezzel szívatnak, de legalább próbálkozok. Mindig lesz valami amivel betalálnak, ilyenek a barátok :D
2017. máj. 21. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ki akarják provokálni, hogy melyikük jön be neked, mert össze akarnak jönni veled. A fiú haverjaid is látják, hogy a társaságból valaki bejön és nem értik, miért nem vagytok együtt.
2017. máj. 21. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tartom jónak, hogy az ember nem akar barátnőt(de azért tesz érte) hanem nyitott szemmel jár a (virtuális) világban egyszer csak egy (szingli) lány megtetszik neki és akkor őt akarja, aztán vagy összeillenek vagy nem. Legnagyobb szerelmeimnek lassú víz partot mos alapon kerültem be a minden napjaiba. Nem azt akartam,hogy velem legyenek, hanem hogy hiányozzak ha nem vagyok.. Nekem mindig mondják a kollégák meg a rokonok, hogy "nősüljek meg".. múltkor azt mondták ha 2eddig nem akartam."..ez volt kb amitől eldobtam az agyam. Akarok én boldog családot, de ha egyszer nem jött el az igazi. Nálad arra is gondolok lehet abból a baráti körből való lánynak tetszel.
2017. máj. 27. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!