Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szekálnak, hogy csajozzak be?
Néhány haverom fiúk, lányok ezzel szekálnak, hogy mikor lesz barátnőm, de nekik sincs párjuk. Volt aki az esküvőt hozta fel. Elég rég óta nincs senkim ez tény. De én ezen nem stresszelem magam és nem is rinyálok, hogy senkim nincs és miért.....
29F
Ne foglalkozz másokkal, főleg ha nekik sincs senkijük.
Nekem már 5 éve nincs barátnőm, igaz 2 éve még sírtam, meg minden bajom volt de amikor erőltetni akartam csak rosszabb volt. Most spontán ismerkedem vagy összejön vagy nem, nem görcsölök rá, igazából rájöttem hogy nekem jó így egyedül, nem kell senkihez alkalmazkodnom, csomó problémát megelőzök. Persze időnkén haverjaim, kollégáim felhozzák a témát hogy van-e már csajom, vagy mikor házasodom végre. Leginkább a nővérem lovagol ezen, mert ő neki az az elmélete hogy akinek 20 éves kora felett nincs senkije sok évig az egyedül fog meghalni, meg sok esetben ilyenkor már rég házasnak kellene lennem, sőt már gyereket is illene felmutatnom 25 évesen ő szerinte. Sokszor már a véremet szívja ezzel hogy szerinte selejt vagyok, pedig ő se beszéljen mert ennyi idős korába neki sem volt senkije, de az persze más mert ő nőből van.... Csak azért írtam így mert ő neki ez az elmélete amit ő talált ki.
Ez mindenhol így megy, meg lehet szokni
Egyik haverommal azt szoktuk rávágni, hogy: vakond gondja hova tegye a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!