Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a ruha jó randira? Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha jó randira? Első találkozás, étterem.

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 55 kg, 25 éves, a férfi elegáns stílusú 40 éves.

[link]

2017. máj. 20. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább egy jákót, sokkal érdekesebb,mint ott ülni az étteremben,aztán nézni egy 40-es fószernak a bamba képét! Illem tudóan viselkedni, megköszöngetni minden apróságot, gesztust. Ááhh, nem jó! Jobb egy jákó, hajrá jákó! Fúúj 40-es ürge! Menj vissza! Vissza mennyél! :)
2017. máj. 20. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, egy defiblilátor legyen a ridikülödben! 😜
2017. máj. 20. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja, mert az el is fér benne :D Bár soha nem tudni,mert amennyi mindent előtudnak szedni a nők egy kis retikülből, azoknak a helyére simán beférne :) Csak tudnám,hogy pakolnak annyi mindent abba a kis táskába! Benne van a fél háztartásuk :)
2017. máj. 20. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:

A ruhával semmi gond, de kicsit korai az évszámot tekintve, árnyékban, vagy az épületben fazni fogsz.

Egyébként éppen ellenkezőleg, ennél inkább kicsit meg konzervatívabb legyél az első randin

2017. máj. 20. 15:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor ez lesz. :)
2017. máj. 20. 15:31
 16/21 anonim ***** válasza:
A ruha is megvan, a partner is, ugye a desszert is (egy kanál kristály cukor, színvonalasabb helyeken méz) :) Na,de én mit főzzek magamnak? Hús nem rég volt, sokat nincs kedvem babrálni a konyhában, fáradt vagyok, este lehet,hogy sörözés is lesz. összeütök egy kis grenadírmarsot. :) Egyszerű, szeretem is, ez lesz kész! Esetleg még bedobok a sütőbe egy ilyen bolti gyorsfagyasztott rétest. Hátha most nem ég meg mint a múltkor. Ha ti már láttatok füstöt a lakásban... :)
2017. máj. 20. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Tökéletes :)
2017. máj. 20. 15:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Elszenesíteni egy mirelit rétesrudat kb michelin csillagos tett.
2017. máj. 20. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Az volt :) Annyi a sztori,hogy új gáztűzhely, nem egy nagy durranás, fent 3 gázrózsa, alul a sütő, na mindegy, előmelegítettem a sütőt,ahogy írva volt, azt írták,hogy 30 percig kell sütni, csak én hülye nagy lángon hagytam a sütőt, betettem a sütit bejöttem a szobába, egy jó negyed óra múlva megyek ki, nagy füst, minden :) Ilyesmi nem fordult még elő azelőtt nálam.
2017. máj. 20. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
mirelit rétes? azt még férfi létemre is meg tudom magam csinálni, nem veszek bolti vackot
2017. máj. 20. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!