Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok-Fiúk, van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Fiúk, van egy kis gondom, szerintetek hogyan? ( lent )

Figyelt kérdés
1. fiúk ha odamentek egy lányhoz, mit szoktatok mondani, mármint miket? Gondolom nem a sablon dumákat, mit hogy csináltok? .2. Lányok, ti nektek mi esne jól akkor amikor odamenne hozzátok egy ismeretlen srác, aki egy kicsit szimpatikus is lenne?Mivel van egy lány a sulinkban aki megtetszett, de ha odamennék hozzá, a Szia!.... utána nemtudom hogy kezdjem, mert az alap sablonos dumával nem akarom kezdeni ( hogy vagy? mit csinálsz stb.....)
2010. máj. 16. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Én általában ha van közös ismerősünk vagy valami akkor megkérdem mi a hobbia. Aztán amikor odamegyek a lányhoz akkor csak természetesen megkérdem tőle hogy pl hogy megy a tánc és stb...
2010. máj. 16. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
kérdezd meg szereti-e az anális sexet
2010. máj. 16. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia.. egyszerűen menj oda hozzá mutatkozz be és kérdezd meg hogy van -e kedve suli után veled sétálni. ha nem vagy ideges és valami poént is viszel a dologba és szimpatikusnak tűnsz neki nemhiszem hogy nemet mondana.próbáld meg.ne látsszon rajtad hogy neked annyira kell abrátnő hanem csak add önmagad és ismerkedj meg vele mint a barátaiddal. ha még van kérdésed kérdezz! =)
2010. máj. 16. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi: ) még lenne 1-2 kérdés, mivel elég tanácstalan vagyok, pl ha odamegyek és mint mondtad egy kicsit viccelődhetek is, pl hogy, mármint mivel?: P mert az a helyzet, hogy évfolyamtársam az a lány aki tetszik nekem, nemlátom olyan sokszor, de 1 héten 2x látom, és már gondolkoztam hogy odamegyek hozzá, csak nemtudom hogy kezdjem, de akkor odamegyek, mint ahogy leírtad..... bár nemtudom hogy a suli utáni séta jó ötlet-e mivel vagy több órája van vagy nekem van több, szóval még mit tudnál ajánlani?
2010. máj. 16. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd el az msn címét. Vagy ha ez is nagyon sablons neked, akkor én is a sétára szavazok, de ennek akkor (hogy "tökéletes" legyen) utánna kell járnod h neki hány órája van, meg neked. Habár a suli utáni séta sztem azért nemjó, mert (tapasztalatból mondom) suli után én nagyon kész vagyok, és sietnék már haza kcisit ledőlni. Azt tanácsolom, hogy kérd el az msn címét. Ebből látni fgoja h akarsz tőle valamit (:
2010. máj. 16. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
19:24es vagyok. igaz, kér el az msnét és ott megismered egy kicsit aztán hívd el valamerre és ha belemegy akkor jóvagy nála.=)
2010. máj. 16. 21:15
 7/8 Sikoltó ***** válasza:

2 tuti módszer van, elmész hozzá vmi indokkal (korepetálás) aztán hozol vmi témát amitől elszomorodik és megvígsztalod (eddig 100%-os a módszer)

másik h ha van közös ismerős akkor odamész dumálni valami té,áról az ismi kapcsán és véletlenül betévedtek egy kávézóba (50-50% a működése)

a lényeg h légy laza és beszéld bele h Ő akar járni

a nők elég egyszerűen működnek, ez Pszichológiai tény, esetleg olvass utánna könyvtárban, egy alap pszic tudással kb 5x javul bárki csajozási képessége

2010. máj. 18. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
suli utáni séta: meg tudod várni amikor neked van kevesebb órád, ennyit megér nem? :)
2010. máj. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!