Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy gátlásos pasinak adnátok esélyt, ha mellettetek változna?
Figyelt kérdés
Nem egy olyan esetről hallottam, hogy párkapcsolattól valaki jobb kedvűbb, boldogabb és motiváltabb lett.2017. máj. 17. 18:06
1/6 anonim válasza:
Szóval rosszkedvű és motivalatlan is vagy. Egészen biztosan kihagynam. Pesztraljon a pszichológus néni, és miután rendbe rakott, ismerkedj.
2/6 anonim válasza:
Kicsit kiegészíteném a kérdésed:
*Egy időre lett vidámabb és motiváltabb, amíg a rózsaszín köd tartott. Utána jött az önbizalomhiány és az ebből fakadó féltékenykedés és kisajátítás.
Ezzel meg is adtam a választ, hogy nem. Nem akarok olyan emberrel összejönni, aki rám támaszkodva akarja magát teljes embernek érezni. Nem vagyok végtelen energiaadó, hogy ezt elviseljem, sem pedig jótékonysági szervezet. Sajnálom.
3/6 anonim válasza:
dehogy változna! Önmagáért nem képes változni, akkor másért se fog..
4/6 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, egyik barátom kissé lelkibeteg, sosincs semmihez kedve, de nagyon szeretne párkapcsolatot. Viszont ennyire lehúzná az energiátokat egy lelkibeteg egyén? Azért kérdezem, mert ezzel még nem volt tapasztalatom, nem tudom milyen egy szomorú ember mellett. Szeretnék segíteni neki valahogy, mert örülnék, ha lenne párja és jobb kedve lenne.
2017. máj. 17. 18:21
5/6 anonim válasza:
Ha így teszed fel a kérdést, nyilván mindenki nemet mond. De az életben mégis sok ilyen van...
6/6 anonim válasza:
A párkapcsolat nem terápia. Vannak erre szakemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!