Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-27 éves fiúk! Öszejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-27 éves fiúk! Öszejönnétek 15-17 éves lányokkal? Ha igen, csak a szex miatt?

Figyelt kérdés

Szóval összejönnétek jóval fiatalabb lányokkal? Ha igen,télleg csak az miatt,hogy megfektessétek őket? Vagy van kivétel is? Szerintetek nincs ilyen szerelem,hogy egy idősebb beleszeret egy fiatalabb lányba és nem a szex lenne a lényeg?

Léccci írjatok kort is. Köszi.

16/L

2010. máj. 16. 16:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23 vagyok és most el is gondolkodtam azon hogy vajon miről tudnék vele beszélgetni mert azért más kor gyerekei vagyunk.Nem kifejezetten arról van szó hogy az én anyakönyvi kivonatomban még sarló-kalapács van az övében meg nem hanem hogy még a leglényegtelenebb dolgokról is más élményeink vannak.( Én pl Dallas,Szomszédok,Kisváros féle sorozatokon nőttem fel ő meg isten tudja milyen ízlésigazító élmények szerint)
2010. jún. 18. 23:23
 22/39 anonim ***** válasza:
90%

Ami igencsak érdekes az az, hogy ebben a korban a "legharmatosabbak" a lányok. Bár fizikálisan készek egy kapcsolatra, azon belül is a szexre, azonban mentálisan a többség nem. Kivételek mindig akadnak, de nem szabad elfelejteni, hogy a 15-17 éves lányok még igencsak el vannak foglalva önmagukkal és az iskolai dolgaikkal. Képzeld csak el, ahogyan a földrajz, a matek, stb. órán történtekkel untatod az idősebb pasidat...

Ami a szex részét illeti, igazándiból csak a fiatalabb lányok profitálhatnak egy idősebb pasival való közös együttlétből, hiszen a pasi rendelkezik megfelelő rutinnal és érzékiséggel ahhoz, hogy kellemes élményt szerezzen a fiatal lánynak. Ezen lányok viszont inkább olyan fiúkkal fekszenek össze, akik korban ugyan hozzájuk illőek, azonban testi érettsége terén értékelhetetlen teljesítményt nyújtanak.

A 20-27-es korosztályú pasiknak egy "szűz" lánnyal való együttlét többnyire csak nyűg, bármennyire is kivánatosak.

Szóval létezhet szerelem ilyen korkülönbség mellett is, azonban nem szabad elfeledkezni arról, hogy többnyire ez a külsőnek szól, nem pedig a belső értékeknek.

Én is gyakran megfordulok egy-egy ilyen lány után, azonban magamtól soha nem kezdeményeznék. Ha egy 16-17 éves lány rámkattanna, akkor biztos nem pattintanám le, de semmiképpen sem vállalnám magamra az első lépést.

30/F

2010. jún. 19. 01:01
 23/39 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban semmilyen korosztállyal nem tervezek komolyabb dolgot mint egy laza nyitott kapcsolat. Egyébként kizárt hogy 18 év alatti csajt megdugja@k néha még a 18-20 évet is pedofíliának érzem, mert akárki akármit mond egy 20 alatti lány az esetek 95%-ban még nem igazi nő.

25/F

2010. jún. 19. 01:09
 24/39 anonim ***** válasza:
Én 15 voltam amikor megismertem a mostani páromat össze is jöttünk egyből ő mondta hogy összejárogatni velem csak szexelni nem akar...most 19 vagyok még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást, együtt is lakunk....és nem a szex központi kérdés a kapcsolatunkban:) ő most 28 akkor 25 volt
2010. jún. 19. 08:22
 25/39 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni elfelejteni a napi marhaságot ami nem tartozik a másikra, és olyan szabadidős tevékenységet szervezni ami mindkettőnek jó.

Amúgy én is kb lesz@rom hogy mi a divat manapság a 5 évvel fiatalabbak közt már kb 10 éve, és a 17 évesek között biztos hogy jó 80%-kkal egy rohadt szó közös témánk nem lenne, az érdekes a maradék 20% aki viszont nagyon jó társ tudna lenni.

2010. jún. 19. 08:58
 26/39 anonim ***** válasza:
A korkülönbség dolog egy nagy baromság,mert nemondja már azt nekem valaki,hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe,mikor,hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön,ha akarod,hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
2010. jún. 19. 09:12
 27/39 anonim ***** válasza:
csak azértnem mert pont az ilyen kis könnyüvérü ribiket kerülöm. összejövök velük aztán kiderül h csak a szex miatt kelettem. 26vok.
2010. jún. 19. 09:49
 28/39 stalone ***** válasza:
csakcigi szintén, többre nem nagyon lehet számítani. Lehet van egy 17 körüli érett csaj mentálisan meg stb de ha fizikailag nem jön be nem fogok vele járni csak mert érett, arra ott a +-3 év. Fiatalabb csak hurcolgatni melletem a kocsiban ha jól néz ki :D, mert nem valószinű az együtt maradás fiatalabb csajokkal már csak suli váltás meg stb stb miatt,új fiukkal megismerkedik, nem megbizható korosztály és ezt a 20-27 év közöttiek bezony vágják már,ameddig van addig van de nem szabad beleszeretni. Szerelem nem éri meg csak tönkre tesz. (23F)
2010. jún. 19. 12:03
 29/39 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval.
2010. jún. 19. 13:17
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem ertek egyet azokkal a ferfiakkal akik azt mondjak itt h nem tudnanak elbeszelgetni egy 16 17 18 eves lannyal.

A mai tarsadalomban mar ezek a koru lanyok sokkal erettebbek mind gondolkodasban mind testileg(ez mellekes).

Ertelmesek sztem probaljatok meg h elbezselgettek veluk de ne a plaza pics kinezetuekkel mert azok az 5 eves szintete sem erik el!

18/l

2010. jún. 19. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!