Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-27 éves fiúk! Öszejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-27 éves fiúk! Öszejönnétek 15-17 éves lányokkal? Ha igen, csak a szex miatt?

Figyelt kérdés

Szóval összejönnétek jóval fiatalabb lányokkal? Ha igen,télleg csak az miatt,hogy megfektessétek őket? Vagy van kivétel is? Szerintetek nincs ilyen szerelem,hogy egy idősebb beleszeret egy fiatalabb lányba és nem a szex lenne a lényeg?

Léccci írjatok kort is. Köszi.

16/L

2010. máj. 16. 16:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Komolyan biztos nem... lefeküdni meg... hát csak ágyra inkább 18 és 40 közöttiekkel... de attól még lehet. Komolyabb kapcsolatra kb. +/- 3 év. 23 vagyok.

A 20 év alattiakkal nehezebb az ilyen csak szex dolog, hiába beszéli is meg velük az ember előtte is, utána is... nehezen tudják kezelni a helyzetet és szerelmesek lesznek. (az idősebbekkel is előfordulhat, viszont ők abba a mederben tartják a kapcsolatot akkor is, mikor ez megtörtént és nem készülnek ki tőle annyira)

2010. máj. 16. 17:50
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

hát én igen, szándékosan nem ismerkedek 16 alattival, de ha úgy hozná a sors hogy megismerek valakit és jól kijövünk és belészeretnék, akkor igen... de ilyen fiatal lánnyal előbb kéne hogy belészeressek minthogy összejöjjek vele, és nem a szex miatt tenném... inkább 17-18 feletti lányokkal ismerkednék, velük se a szex miatt elsősorban... komoly kapcsolatra vágyom...

20/f

2010. máj. 17. 00:27
 13/39 anonim ***** válasza:

Csak sex miatt

21/f

2010. máj. 17. 17:59
 14/39 anonim ***** válasza:
barátnőm(14) összejött egy 28 éves pasival, és nem a sexre megy a pasi, ez már bebizonyosodott .. a bnőm szüleivel is jóba van, és tisztázták h azzal még várni kell pár évet...és a srác kitartóan szereti a lányt!:)
2010. jún. 18. 21:15
 15/39 anonim ***** válasza:
ez milyen hülye kérdés már?
2010. jún. 18. 21:25
 16/39 anonim ***** válasza:
20 vagyok és 16-17 évessel már simán, és nem a szex miatt, hanem mert lélekben közelebb álnak hozzám talán... (nem a ribik akik már 14 évesen kúrnak, hanem a normálisabb 16-17 évesek)
2010. jún. 18. 21:38
 17/39 anonim ***** válasza:

a 15 nagyon gyerek még mindenhez. És nem tudok elképzelni komoly kiegyensúlyozott kapcsolatot egy 16-17 éves lánnyal. Szóval maximum csak alkalmi szex, annak meg nem vagyok a híve, így még ennyi sem.

22F

2010. jún. 18. 22:28
 18/39 anonim ***** válasza:
A kérdés végét nem olvastam el, szóval most arra válaszolok: De, lehetséges h egy idősebb srác beleesik egy fiatalabb lányba, csak az átlágos forgatókönyv nem ez.
2010. jún. 18. 22:30
 19/39 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csak a szex miatt jönnék össze ilyen koró lánnyal, pedig 25 vagyok, és ismerek nem egy nagyon szép és a korombelieknél is értelmesebb 16 körüli csajt. Tényleg szerettem volna ha sikerül összejönnünk, de épp az ilyen korú csajok félnek összejönni a magamkorú pasikkal. Szvsz ezt megszívtam.
2010. jún. 18. 22:30
 20/39 anonim ***** válasza:

Egy ideig együtt voltam egy csajjal, akit 18-nak hittem. 17 volt. Nem volt jó, teljesen más az érdeklődési körünk, úgy érzem még ráérek feltenni azt a kérdést, hogy: "Na mi volt a suliban?"

25/F

2010. jún. 18. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!