Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves gyermektelen nőként randinál olyan 38 éves férfival, aki egyedül neveli a 9 éves kislányát?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Azért kérdőjeles a dolog a fejemben, mert fogalmam sincs arról, hogy milyen egy 9 éves gyerek... Egyke vagyok, minden unokatestvérem idősebb nálam, gyereket még csak nem is fogtam soha. Nem tudom, hogy mire számítsak. Az anyukájával is kapcsolatban áll a kislány, el szokta vinni láthatásra, de a nő múltbéli nem túl jó viselkedése miatt az apánál helyezték el a kislányt...
Egyik hozzászólásra reagálva: nem kéne más gyerekére keresnem, mivel a férfi nagyon jó anyagi helyzetben van. Tehát nem ez hátráltat. Csak tényleg lövésem sincs, hogy mennyire nehezíteni meg ezt a dolog a lány...
Simán, a gyerek nem probléma, legalább nem kell szülnöm meg hasonlok, mert ott egy kész kiscsaj/srác. :)
Az meg hogy kamaszként milyen, egy dolog, én nem szenvednék vele, mert nem vagyok az anyja... ha igényli, segitek neki bármiben, de nem tukmálom rá magam, tudom,milyen szar, ha random emberek irányitani akarnak.
Egyébként sem a gyerek a lényeg hanem a férfi, és nekem kmlön i.ponálna, hogy felnevelt félig egy gyereket, szimpatikussá válna. :)
Ne!
Hosszu evek tapasztalata mondatja velem.
Hidd el, olyat kapsz a nyakadba amire nem vagy felkeszulve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!