Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek az szekszi ha egy srácon vajszínű Convers tornacipő van?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 15:46
12/33 anonim válasza:
egyébként meg a sexisség az kisugárzás, viselkedés. lehet rajtad bármilyen márkás, drága cucc ha nincs benned semmi sexi.
de amúgy a converse nekem bejön. de ettől még nem leszel sexi.
13/33 anonim válasza:
Szerintem nem..
már bocs de ez hülyeség
15/33 anonim válasza:
a 13 éves p.csáknak lehet bejön...
A stílussal rendelkező emberek szerint a konzerv cikis nem szexis:)
18/33 anonim válasza:
Nekem is converse van, szerintem jó, de full fekete az egész, és nem látszik rajta a márkajelzés, csak ha nagyon megnézed.
Az a retros leírás, amit adtál, övvel, meg egyébbel, olyan kinézetet adhat neked, mint egy kis 15 éves divatk*csög csíra. Ha 12-13 éves lányokra akarsz hajtani, hajrá, náluk még talán esélyed is van.
19/33 anonim válasza:
converset csak a lepukkant rokkerek meg gothok hordanak pfuj
20/33 anonim válasza:
a rockerek nem hordanak converse-t a gothok meg főleg nem, mert a konzerv DIVAT és a rock a divat ELLEN van! hülyegyerek tájékozódj mielőtt idejössz osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!