Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam a srácot?
Szituáció: randiztam egy sráccal 4 napja, mindketten 23 évesek vagyunk. Nagyon jól éreztem magam, úgy láttam, hogy ő is. Randi előtt szinte egyfolytában beszélgettünk egy héten át, azóta viszont alig lép fel. Ha fellép, akkor ír 1-2 sort és újra eltűnik.
A másik kérdésem nőkhöz szól inkább, nektek be szoktak jönni a megérzéseitek ilyen szituációkban? :)
Annyira nem vált bensőségessé a kapcsolat, hogy rákérdezzek, pedig a híve vagyok.
Egyrészt azt nem értem, hogy komolyan van olyan férfi, aki húzza-halogatja, elsumákolja a konkrét elutasítást, inkább fel sem lép a messengerbe? Nőkre inkább jellemző.
Tudom, hogy 15 éves szintű a kérdés, de nem igazán fogott még így meg senki, eléggé elveszve érzem magam.
Köszönöm, ha tudtok segítő választ adni! Szép napot! :)
Nekem is volt dolgom ilyen sráccal, az elején folyton beszéltünk, aztán egyre többször eltűnt, már 2 hónapja ismertem és nem történt semmi, alig írt stb, de hitegettem magam, hogy tuti csak sokat dolgozik. Aztán találkoztunk utoljára és kiderült, hogy barátnője van 5 éve..
Szóval ezek az érzések beválnak tutira. Nem azt mondom, hogy állandóan írogasson (nekem sincs időm erre, utálom a fb-ot), de azért mutassa ki, hogy akkor is érdekled, ha nem vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!