Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam a srácot?
Szituáció: randiztam egy sráccal 4 napja, mindketten 23 évesek vagyunk. Nagyon jól éreztem magam, úgy láttam, hogy ő is. Randi előtt szinte egyfolytában beszélgettünk egy héten át, azóta viszont alig lép fel. Ha fellép, akkor ír 1-2 sort és újra eltűnik.
A másik kérdésem nőkhöz szól inkább, nektek be szoktak jönni a megérzéseitek ilyen szituációkban? :)
Annyira nem vált bensőségessé a kapcsolat, hogy rákérdezzek, pedig a híve vagyok.
Egyrészt azt nem értem, hogy komolyan van olyan férfi, aki húzza-halogatja, elsumákolja a konkrét elutasítást, inkább fel sem lép a messengerbe? Nőkre inkább jellemző.
Tudom, hogy 15 éves szintű a kérdés, de nem igazán fogott még így meg senki, eléggé elveszve érzem magam.
Köszönöm, ha tudtok segítő választ adni! Szép napot! :)
ha előtte aktív volt és egy ideje nem jelentkezik, akkor valószínűleg nem jöttél be neki
valamivel indokolta, vagy csak elkezdett ilyen lenni?
szerintem hagyd és keress olyat aki randi után is akar téged és rád vágyik :)
24F
"komolyan van olyan férfi, aki húzza-halogatja, elsumákolja a konkrét elutasítást, inkább fel sem lép a messengerbe? Nőkre inkább jellemző."
Komolyan van...és sok, és a férfiakra is ugyanúgy jellemző, ebben nincs különbség.De az egész jellem kérdése.
A helyedben nem reménykednék csodában.Akit tényleg érdekelsz, az keres.Őt nemigazán nyűgözted le, vagy pedig várólistás lettél, majd értesít, ha nem talál jobbat.Én nem várnék rá.Ennyit nem ér.
Ha beszélgettek nem is jött fel a találkozó témába? Vagy hogx kinek mi a véleménye a másikról? Mikről beszélgettek mostanába?
Bár én nem futnék utána ha rajta nem látok semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!