Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hagyjam a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyjam a srácot?

Figyelt kérdés

Szituáció: randiztam egy sráccal 4 napja, mindketten 23 évesek vagyunk. Nagyon jól éreztem magam, úgy láttam, hogy ő is. Randi előtt szinte egyfolytában beszélgettünk egy héten át, azóta viszont alig lép fel. Ha fellép, akkor ír 1-2 sort és újra eltűnik.

A másik kérdésem nőkhöz szól inkább, nektek be szoktak jönni a megérzéseitek ilyen szituációkban? :)

Annyira nem vált bensőségessé a kapcsolat, hogy rákérdezzek, pedig a híve vagyok.

Egyrészt azt nem értem, hogy komolyan van olyan férfi, aki húzza-halogatja, elsumákolja a konkrét elutasítást, inkább fel sem lép a messengerbe? Nőkre inkább jellemző.

Tudom, hogy 15 éves szintű a kérdés, de nem igazán fogott még így meg senki, eléggé elveszve érzem magam.

Köszönöm, ha tudtok segítő választ adni! Szép napot! :)

2017. máj. 16. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ha előtte aktív volt és egy ideje nem jelentkezik, akkor valószínűleg nem jöttél be neki

valamivel indokolta, vagy csak elkezdett ilyen lenni?

szerintem hagyd és keress olyat aki randi után is akar téged és rád vágyik :)

24F

2017. máj. 16. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként mondom, ha nem jelentkezik az első 24 órában akkor talonba kerültél, nem voltál meggyőző. Nem fogja ezt azonnal elmondani,mert ha elég magabiztos, akkor van "B" és "C" verzió is és mindet leteszteli.Az 1 mondatos kommunikáció csak ezt jelzi, hogy még a kalapban Vagy, ha teljesen abbamarad akkor megtalálta az igazit.
2017. máj. 16. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt hagynám. Nem igazán érdeklődő, erre nem pocsékolnék időt. Kedves levelet írnék, hogy sajnálom, de úgy látom, nem mutat irányomba túlzott érdeklődést, ne húzzuk egymás idejét, aztán törlés és szevasz.
2017. máj. 16. 11:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazából ugyan úgy beszélgetünk, csak sokkal-sokkal ritkábban. Eddig szinte bármikor tudott rám szakítani időt. Köszönöm nektek a választ! :)
2017. máj. 16. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én randizgatok egy lánnyal, ő még fent is van többször, de van hogy 1-2 óránként ír vissza. Bár ő mondta is nekem, hogy nem facebookos, annak ellenére hogy fent van, nem válaszolgat egyfolytában. Bár nem értem miért, de nem csináltam ebből problémát, biztos dolga van. De amúgy kedvel, félig-meddig össze is jöttünk, de ki vagyok én hogy szóljak neki, hogy írjon már. Szóval arra akarok kilyukadni legyél türelmes, de persze nem szabad bele élned sem magad. Ha nem akar tőled semmit, vagy talonban vagy, hidd el rohadtul nem fogja érdekelni, hogy látod-e hogy fent van. De mivel nem lép fel bizonyára nem ér rá.
2017. máj. 16. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"komolyan van olyan férfi, aki húzza-halogatja, elsumákolja a konkrét elutasítást, inkább fel sem lép a messengerbe? Nőkre inkább jellemző."

Komolyan van...és sok, és a férfiakra is ugyanúgy jellemző, ebben nincs különbség.De az egész jellem kérdése.

A helyedben nem reménykednék csodában.Akit tényleg érdekelsz, az keres.Őt nemigazán nyűgözted le, vagy pedig várólistás lettél, majd értesít, ha nem talál jobbat.Én nem várnék rá.Ennyit nem ér.

2017. máj. 16. 12:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valószínűleg igazatok van. :)
2017. máj. 16. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
5-ös. Én is ilyen vagyok csak férfiba. Dolgom is van,és utálom a facebookot és a közösségi oldalakat,nem szeretem és nem szeretek rajtuk időt eltölteni.Élőben viszont annál inkább.
2017. máj. 16. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha beszélgettek nem is jött fel a találkozó témába? Vagy hogx kinek mi a véleménye a másikról? Mikről beszélgettek mostanába?

Bár én nem futnék utána ha rajta nem látok semmit...

2017. máj. 16. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as, pont ugyanezt mondta ő is, hogy inkább élőben. Ezért is úgy voltam vele ez legyen a legnagyobb gond amíg szívesen találkozik velem, kétlem, hogy gond lenne..:) 5-ös voltam.
2017. máj. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!