Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Andy Vajna miért Timit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andy Vajna miért Timit választotta, mikor választhatott volna playboy nyuszikat is? Timi jó nő lenne?

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A zsidós dologgal egyetértek. És biztos van az életüknek még sok területe, ahol jól együtt tudnak működni - összeegyeztethetők a dolgaik, olyan amit Andy egy random playboy ribivel nem tudna megtenni.

Amúgy nekem bejön Timi, de az tény, hogy nem egy címlaplány.

2017. máj. 15. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó nő.

Meg valszeg jó színész is, el tudja hitetni a vén albínópocokkal, hogy nem csak a pénzért van vele.

Na meg azért ehhez kell egy gyomor, nem biztos ám, hogy egy átlag playboy modellnek ez megvan.

Más dolog ledobni a rucit és pózolni a kamerának, és más dolog rendszeresen aláfeküdni egy ilyen gusztustalan élőlénynek, mint Vajna, és még el is játszani, hogy élvezed.

2017. máj. 15. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem Vajna papa tisztában van vele, hogy akármennyire sok a pénze, azért nem válogathat olyan túlzottan, mert a csini nőcik nagy része is azért maga korabeli társat keres. Szóval nem hinném, hogy annyi Playboy-nyúl állt volna érte sorban. Még az is lehet, hogy nem is tetszettek neki a Playboy-nők. Timike meg sztem a társadalom megítélése szerint jó nő... nem a legjobb, de jó. Nagy a melle, feszes bőrű, vékony, nincs ronda arca, ápolt, prezentációképes.
2017. máj. 15. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó: nehogy azt hidd! Szerintem a magyar fiatal nők minimum fele összejönne vele.
2017. máj. 15. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Vajna tisztában volt vele, hogy a pénze miatt volt vele Tímea, megtehette! Nem hiszem hogy őt annyira érdekelte, ha nem Timi akkor lett volna más fiatal Ribi.. Ez nem szerelem kapcsolat volt, amit a médiaban látni az nem mindig úgy van! A mesés vagyonból se fog sok pénzt látni Timike ő azt már megkapta
2019. jan. 22. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!