Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Andy Vajna miért Timit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andy Vajna miért Timit választotta, mikor választhatott volna playboy nyuszikat is? Timi jó nő lenne?

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egy világszépe, de úgy tudom, "jó nőnek" számít.
2017. máj. 14. 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Mutass diplomás nyuszikat.
2017. máj. 14. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Erröl Vajnát kérdezd!!!!!!!!
2017. máj. 14. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Szépnek nem mondanám, maximum csinos. De ennyi pénzből bárki az lehet. Én úgy hallottam, hogy aláírtak valamilyen házassági szerződést, amely szerint Andynek rendszeresen fizetnie kell egy bizonyos összeget Timinek. Egyébként lehet, hogy azért nem jött össze playboy nyuszival, mert velük már gáz lenne megjelenni.
2017. máj. 14. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó nő. Hogy miért őt választotta, meg hogy kikből választhatott, azt nem tudjuk. Vannak pletykák, hogy Vajna meleg és csak alibiházasságot igényelt illetve a fia halála óta nem is igazán akar már gyereket sem.
2017. máj. 14. 22:22
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Az igaz szerelmet nem lehet megmagyarázni
2017. máj. 14. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, hogy Andynek Timi tetszett.

Nem kell túlgondolni.

Inkább Timi irányából merülhet fel, hogy neki meg a pénz tetszett.

2017. máj. 14. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
A szívnek megtiltani nem lehet...
2017. máj. 14. 23:36
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Ki venné komolyan emberileg, ha playboy nyuszikkal parádézna? Már az is eléggé a súrolja a jó ízlés határait, hogy egy majdnem 40 évvel fiatalabb nővel van, ha még ennél is jobban akarna flancolni, az még nevetségesebb lenne.
2017. máj. 14. 23:48
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Mert Timi zsidó. A zsidóknak elő van írva, hogy csak egymás között házasodhatnak. Persze van, akit ez nem érdekel, de Vajnát ezek szerint igen.
2017. máj. 15. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!