Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
van egy tök cukker srác és nagyon bejön.szinte minden nap a sulink melett a téren bringázik a haverjaival,hogy kéne leszólítanom néha a bnőimmel oda ülönk de ott is naon messze vagyok tőle. bár multkor a sulis rendezvényen ott volt nállunk és próbáltuk kitalálni a nevét (de már tom) és beletaláltam és meghallotta és mikor jött vissza felé rám mosolygott és utána le se vette rólam a szemét. hát kicsit gáz volt :)de észre vett. ráadásul a haverját ismerem ,hát nem nagyon de köszönünk. esetleg rajta kereszteül?most mit csináljak egyáltalán lehet esélyem nálla ?hogy tudhatnám meg?
2010. máj. 16. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csinálj egy nagy transzparenst "Én már tudok helyesen írni!" felirattal.
2010. máj. 16. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát igen,haveron keresztül jó ötlet!

De ha megint ott vagytok,és megint bringáznak,akkor szerintem nyugodtan odamehetsz,főleg ha ott van haverod is,mert őt már ismered,jóba vagytok,stb..És ha már ott vagy,akkor esetleg kezd el beszélgetni a többiekkel is,és kérdd meg a srácot hogy mutasson valami trükköt,esetleg mondd azt neki,hogy:Nagyon ügyesek/ügyes vagy,megmutatnád mégegyszer azt a trükköt,amit az előbb csináltál? Nagyon tetszett4 Szóval ha látja hogy téged is érdekel a bringa(nem kell hogy így legyen,csak ő lássa azt!),akkor más könnyebb dolgod lesz,esetleg haverod is szólhatna pár jó szót az érdekedben,vagy ha lesz haverodnál buli,és mindketten ott lesztek,te meg a srác,szerintme nyugodtan félrehívhatod! :)

2010. máj. 16. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Bocs a sok hibáért!! :$
2010. máj. 16. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
rugd tarkon aztán kiderül minden
2010. máj. 16. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Bukj a makkjára,ha mosolyog,akkor tetszel neki.
2010. máj. 16. 14:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi nektek! és semmi gond a helyes írás miatt én se vagyok valami pontos :)
2010. máj. 16. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Cidózd lö, oszt jól ván!!!
2010. máj. 18. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne felj nem harap! Legyel vicces, mosolyogj es beszelgess vele! Tudom hogy a megszolitasok az elejen kicsit nehezek lesznek, de talalj ki egy temat hogy beszelgessetek arrol ! Amikor minden jol megy kerd le a telefonszamat es hivd el a varosba setalni! Igy kozeledhetsz hozza , szerintem nem jo otlet a baratjaval kozeledni hozza ! Ez legyen csak koztetek! Nem jo otlet egy harmadik embert is belekeverni!
2010. máj. 18. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugorj a bringája elé, amikor elsüvít melletted a parkban.
2010. máj. 18. 22:23
 10/12 anonim válasza:

Ha rádmosolygott akkor lehet, hogy tetszel neki...

Próbálj te kezdeményezni... próba szerencse

2010. máj. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!