Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy észrevegyen?
lehet épp azért mondja. lehet h csak arra várt h visszaszólj h "khm...én pont ilyen vagyok...".
hívd el valahova te. ez ma már nem furcsa...
Még egy ilyen kérdés? Hívd már el valahová miért várja minden lány hogy a pasi fusson utána? Én is csaj vagyok de ha szeretnék valamit azt közlöm.. persze tudom hogy nagy bátorság kell odamenni hozzá és bevallani neki úgyhogy néhány tipp amíg belejössz:
-Pl ha mesél az ideáljáról és szerinted te tök olyan vagy akkor mondhatnád hogy "héé én pont ilyen vagyok." mintha csak viccből mondanád.
-Az is jel lehet ha sokszor megérinted meg ilyesmi.
-Ha szemtől szemben nincs bátorságod rákérdezni mert félsz hogy mi lesz akkor beszélj vele MSN-en vagy facebookon
-Van még a barátnő módszer is ami abból áll hogy megkéred az egyik barátnődet hogy menjen oda hozzá és kérdezze meg mit gondol rólad.
Kb ennyi jutott eszembe. Sok sikert hozzá :)
NE hívd el. Te vagy a nő:)
maximum így:
-van egy jó film a moziban, egyik barátnőm se érne rá..(sóhajtás)
-errefelé van egy kávézó, azt mondták nagyon jó a forrócsoki/shake/bármi.A többiek annyira nem szeretik az ilyen italokat..
és ne hívtad el,de ennél magasabb labda alig létezik:D
ha nem reagál, akkor vagy nagyon buta, vagy amúgy is nemet mondana neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!