Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos elvárás tőlem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos elvárás tőlem, hogy első randin a pasi látogasson meg engem, ne pedig én őt vagy ne akarjon félúton találkozni? 200 km van köztünk.

Figyelt kérdés
24N 35F
2017. máj. 14. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

A párommal 200 km-re lakunk egymástól. Az első találkozásnál kb félúton találkoztunk, de az is csak azért történt így, mert pont mind a kettőnk ort tartozkodott (ezért talákoztunk).

Ha a félút neked nem ideális, akkor a férfinak kellene hozzád mennie. Ez azért szokott így lenni, mert a férfiak jobban tudnak vigyázni magukra ismeretlen helyen, mint nők (nőket könnyebb megtámadni. tudom ez kicsit negatív, de ilyen világban élünk), másrészt meg a ti esetetekben ő az idősebb. Majd a következőnél te mész hozzá.

Két ajánlatot tennék a hapinak:

1 félúton tali

2 nálad tali

2017. máj. 14. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Én nem hívnék egy idegent magamhoz, az tuti. Keress közelebbi pasit.
2017. máj. 14. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Minek ismerkedsz ilyen nagy távolság esetén? Minden egyes alkalommal 200 km-t fog utazni valamelyikőtök? Ígyis-úgyis halálra van ez a kapcsolat ítélve, úgyhogy tökmindegy, akár azt is megírhatod neki, ha látni akar akkor jöjjön ő.
2017. máj. 14. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
persze, de ezek után az alap, hogy szétteszed neki a lábaidat a kocsiban és lenyomsz vele 2-3 numerát a kocsiban
2017. máj. 14. 21:12
 15/18 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%

Nekem könnyű én ingyen utazom.

Úgy adódott, hogy 180km-et utaztam a randira. Ő egy kis településen lakik, ő 40-et jött odáig. Nem volt semmi elvárásom a dologgal kapcsolatban. Mondom, ha nem sikerül jól a dolog, na bumm, sétálgatok abban a szépséges városban, aztán elmegyek pár óra múlva haza. Erre nem tökéletes lett a dolog? Azóta is együtt vagyunk (2 éve). Lassan összeköltözünk, gyerek... stb. :D

2017. máj. 14. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

Bármilyen igényt, elvárást támasztasz, nem ütközik törvénybe, azaz ez az elvárásod jogos. Csak nem teljesen ésszerű.

Félút.

33F

2017. máj. 14. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
27%

24 és 35 tuti nem fog működni kezdjük itt.

Aztán ha lenne kis sütnivalód rögtön az lenne a kézenfekvő ha felajánlottad volna a félutat. ( nekem több 30 on felüli nő saját maga ajánlotta ezt a verziót, pedig én simán elmentem volna hozzájuk, nem gond a pénz)

Egyébként ha komolyan gondolja elmegy oda ahol vagy.

2017. máj. 14. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Jogos. De az alapkérdés, hogy akarsz-e találkozni vele?
2017. máj. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!