Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás tőlem, hogy első randin a pasi látogasson meg engem, ne pedig én őt vagy ne akarjon félúton találkozni? 200 km van köztünk.
A párommal 200 km-re lakunk egymástól. Az első találkozásnál kb félúton találkoztunk, de az is csak azért történt így, mert pont mind a kettőnk ort tartozkodott (ezért talákoztunk).
Ha a félút neked nem ideális, akkor a férfinak kellene hozzád mennie. Ez azért szokott így lenni, mert a férfiak jobban tudnak vigyázni magukra ismeretlen helyen, mint nők (nőket könnyebb megtámadni. tudom ez kicsit negatív, de ilyen világban élünk), másrészt meg a ti esetetekben ő az idősebb. Majd a következőnél te mész hozzá.
Két ajánlatot tennék a hapinak:
1 félúton tali
2 nálad tali
Nekem könnyű én ingyen utazom.
Úgy adódott, hogy 180km-et utaztam a randira. Ő egy kis településen lakik, ő 40-et jött odáig. Nem volt semmi elvárásom a dologgal kapcsolatban. Mondom, ha nem sikerül jól a dolog, na bumm, sétálgatok abban a szépséges városban, aztán elmegyek pár óra múlva haza. Erre nem tökéletes lett a dolog? Azóta is együtt vagyunk (2 éve). Lassan összeköltözünk, gyerek... stb. :D
Bármilyen igényt, elvárást támasztasz, nem ütközik törvénybe, azaz ez az elvárásod jogos. Csak nem teljesen ésszerű.
Félút.
33F
24 és 35 tuti nem fog működni kezdjük itt.
Aztán ha lenne kis sütnivalód rögtön az lenne a kézenfekvő ha felajánlottad volna a félutat. ( nekem több 30 on felüli nő saját maga ajánlotta ezt a verziót, pedig én simán elmentem volna hozzájuk, nem gond a pénz)
Egyébként ha komolyan gondolja elmegy oda ahol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!