Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők nekem szőrös a mellkasom és mindenem és ezt nem egy nő szóvá tette. Hol élünk? Hát hol élünk? Férfiasság alapvetése a szőrös mellkas és egyebek! Mi ennek az oka hogy a férfiatlanság elterjedt?
Tudod, olyan nőt kéne választanod, akkor elfogad olyannak téged, amilyen vagy.
És mi van akkor ha valakinek nem tetszik a szőrös mellkas? Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindig minden mindenkinek.
Ne légy már ennyire gyerekes felfogású.
Van, akinek tetszik, van, akinek meg nem. Ilyen egyszerű.
Gondolom pl. neked nem jönnek be a duci csajok. De másnak meg bejönnek. Ennyi. Nem kell ezen kiakadni ennyire.
És tényleg nem a szőrtől leszel férfi, hanem az értelmi érettségedtől, mentalitásodtól, meg úgy egyébként, hogy kuki van a két lábad között. :D
Én elfogadom azt, ha szőrös, azt is, ha nem. Nekem teljesen mindegy. A pasi viseli, úgyhogy nekem ebbe semmi beleszólásom sincs.
A szor alapvetoen taszit.
Engem a szolga pasik izgatnak. Aki azt mondja,hogy dragam,barmit leszedek,ha akarod. Igy a mentalitasod nem vonz,nem a szorod a kozponti problema.
N
Jó, azért, mert téged megirigyelne egy Big Foot is a Himalájából, nem kell mindenkinek Yetinek lenni. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!