Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkedjek egy szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Nagyobb közösségben eléggé félrehúzódó vagyok. Hogyan tudnék alkohol nélkül feloldódni? 23/F
2010. máj. 16. 09:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok,én sem vagyok egy só szárt járt típus.Próbál magadat így el fogadni és jól érezni lazítani egy buliba és csak a táncolj ha kérdeznek csak akkor felelj .Mert sokk olyan ember van sajna aki nem érti meg hogy vannak vissza húzodobb emberek is akik max akkor beszélnek ha,muszáj vagy ha ,kérdeznek tőlük valamit.
2010. máj. 17. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!