Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek egy szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Nagyobb közösségben eléggé félrehúzódó vagyok. Hogyan tudnék alkohol nélkül feloldódni? 23/F2010. máj. 16. 09:08
2/11 A kérdező kommentje:
Ne már!!!!! Komolyan kérdeztem.
Mindenféle tudatmódosító szer nélkül szeretném magam jól érezni. Hogyan lehet úgy feloldódni?
2010. máj. 16. 09:24
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy szórakozóhelyen annyian szoktak lenni, hogy nem is figyelnek csak úgy külön az emberekre. Én is visszahúzódó vagyok, de szórakozóhelyen rohadtul nem szokott érdekelni semmi.
4/11 anonim válasza:
Én is ilyen visszahúzódó természetű vagyok. Azt figyeltem meg, ha sikerül akár csak egy mondattal bekapcsolódnom valamelyik társaságba onnan kezdve sokkal könnyebb.Mindig csak elkezdeni nehéz.
5/11 anonim válasza:
Salétromsav! Abba pikk-pakk feloldódsz!
7/11 anonim válasza:
De ember!! Ilyen kérdésre milyen választ vársz? Ha egyszer nem tudsz feloldódni, és pia segítségével meg nem akarsz akkor meg????? Innentől mit vársz?:D
8/11 anonim válasza:
Ja egyébként meg semmi bajod sem lesz, ha egy-két kommersz lecsúszik. Az olcsó is:D
10/11 A kérdező kommentje:
Bocs kicsit kiestem.
Azért nem akarok inni mert én vezetek.... A savban gondolkoztam. Olyan mint az absinthe. Egyébként nekem nem kell sok pia mert nem bírom sőt rosszul vagyok minden rövidtől ha beleszagolok. Ez most komoly nem vicc. Egy doboz sört tudok meginni hányás nélkül. Ilyen vagyok :(
2010. máj. 16. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!