Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívnátok randizni egy 170 cm-es lányt vagy ez már nagyon magas?
178 cm vagyok. Baratnöm pedig 174 es igazi modellalkat. Egyaltalan nem zavar, hogy magassarkuban par centivel magasabb nalam es nem erzem ilyenkor szükseget annak, hogy felfele zselezzem a hajam.
Ettöl függetlenül meg sosem tekintettem a magassagot kriteriumnak, hogy tetszik e egy lany vagy sem.
172 cm-es nő vagyok és volt már életem során randim :)
Nem tartom magam extrém magasnak sem, nem is értem a kérdésed.
Én örülnék, ha elhívna valaki randizni, még akkor is, ha általában 10-15 cm-es cipőket hordok a mindennapokban és 30+ vagyok.
"Én örülnék, ha elhívna valaki randizni, még akkor is, ha általában 10-15 cm-es cipőket hordok a mindennapokban és 30+ vagyok."
Soha nem hívnék el olyan nőt randizni, aki magassarkút hord.
170 cm nem magas, hogy probléma lehessen. Nekem a 180+ centis jönnek be.
.
Istenem... Hol laksz te, hogy a 170 centi magasnak szamit? Egyaltalan nem az, teljesen hetkoznapi, gyakori magassag. Az egvilagon semmi, de semmi kirivo nincs benne.
Hozzam meg alacsony is.
Nem centivel ismerkedek. Bár randira sem hívok senkit így első ránézésre, ahhoz azért jóval több kell.
187 vagyok, a párom 142. A 170 hozzám képest bőven alacsony.
Persze mivel van párom, ezért az egész válaszom teoretikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!