Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-25 éves lányok! Maximum milyen korú férfival alakítanátok ki párkapcsolatot?
22 vagyok, számomra fontos, hogy hasonló élethelyzetben legyünk, tehát egy olyan férfival, aki 30 éves, biztos állása, saját lakása van, kellemetlenül érezném magam. Én mindenért magam akarok megküzdeni, nem akarok csak úgy egy lakásba költözni, amiért nem fizettem, és nem akarom, hogy anyagilag is kötődjek hozzá, csak ha már egy család vagyunk. (lehet, túltoltam az emancipációt :D)
Szóval olyan 22-24 körülivel tudnám elképzelni ideális esetben, aki szintén lassan pályakezdő, mint én.
De ha beüt a krach és szerelmes leszek, pont nem érdekel, ha idősebb nálam többel is :) ez csak egy olyan idealizált helyzet, amit leírtam.
#3-nak!
Azért nem vagyunk ám olyan buta libákok, mint aminek gondolsz bennünket. 30 vs. 42, lol :)
(még 35-38 évesnél is feltűnne, h. kilóg a lóláb, hacsak nem arckrém modell az adott ffi.)
Amúgy én max. 5 évet mondanék felfelé, lefelé 2-3-at.
Szóval optimális az, ami közte van.
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!