Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes komoly kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes komoly kapcsolatban gondolkodni egy nagyon szép de naivabb/butus lánnyal?

Figyelt kérdés

Ezen egyébként már sokat gondolkodtam, hogy pl mitől nevezünk valakit butának? Mitől lesz valaki buta? Ezt nem lehet egyértelműen megfogalmazni.

Én mindig is egy nagyon okos, karakán néha még engem is irányítani tudó lányra vágytam aki talpraesett, nem kell félteni, lehet rá számítani és bízni benne, büszke lehetek rá mert kihozza magából a maximumot, egyszóval szerettem volna szellemileg is rajongani a páromért nem csak testileg. Nemtudom érthető-e amit mondok.

Viszont itt ez a lány aki most tetszik. Pár jobb indulatú női ismerősöm már eleve úgy mesélt róla, hogy "pfff hallod nagyon buta az a csaj" és "ha pasi lennék csak egy menetre lenne jó max" bár én próbálok nem adni az ilyen pletykákra amíg nem ismerek valakit személyesen is. (Egyébként inkább mondanám naivnak vagy rosszul nevelt elkényeztetettnek) Még nagyon fiatal az igaz (de ők különben is előbb érnek :D jó tudom ez a pedofilok jelmondata, amúgy 18 éves) de olyan kis gyerekes sokszor, olyan butus módon viselkedik és sokszor teljesen más világba van úgy érzem. Teljesen más az értékrendünk meg az érdeklődési körünk is, de ennyi volt a negatívum mert valahogy mégis nagyjából megértjük egymást főleg érzelmileg. Meg egyébként jófej és nagyon aranyos, meg jó humora is van és mindig egy csomót röhögök rajta. Nem konkrétan rajta hanem azon amit mond :) Egyébként gyönyörű lány, hibátlan külsőleg csak az értékrendjében vannak gondok amik engem zavarnak. Vajon érdemes így komolyan venni és komolyabb kapcsolatban gondolkodni?

2017. máj. 9. 18:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy a nők a felszínesek... :D
2017. máj. 9. 19:13
 12/29 anonim ***** válasza:

"De komolyan, miért az ilyen lányok kellenek még az értelmesebb, normálisabb srácoknak is?"

a férfiak nagyobbik részének nem ilyen nő kell... legalábbis nem akkor, mikor már nem a farkunkkal gondolkozunk

2017. máj. 9. 19:25
 13/29 anonim ***** válasza:

"De komolyan, miért az ilyen lányok kellenek még az értelmesebb, normálisabb srácoknak is?"

Hosszabb távon már nem az kell nekik

2017. máj. 9. 19:30
 14/29 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, mi nagyon hasonlóak vagyunk...

Én is olyan barátnőt akartam/akarok, mint Te, és nekem volt egy ilyen barátnőm, amilyet leírtál.

A leányzó hibátlan volt külsőleg, és fiatalabb nálam másfél évvel. ő 17 én 18 voltam, de már egyetem elején voltam.

Az elején nagyon tetszett, és valahogy iszonyat jófejnek tartottam, mert a legváratlanabb pillanatokban be tudott nyögni egy-egy olyan poént, hogy szakadtunk a röhögéstől. De nem voltam sose biztos abban, hogy ezt ő vajon direkt csinálja-e. Mindenesetre a naivitását és kislányos viselkedését azzal hessegettem el a szemem elől, hogy "de hát, aki tényleg buta és naiv, annak nem lehet jó a humora, mert a humorhoz intelligencia és kreativitás kell!"...

Ezzel próbáltam nyugtatni magamat, hogy csak jobban meg kell ismernem.

Volt, amikor nagyon jól el tudtunk beszélgetni, és olyankor nagyon tetszett is... de ez a kapcsolatunk 20%-a volt csak, és az nekem kevés. Facebookon egyáltalán nem tudtunk beszélgetni, és főleg azért, mert ott nem volt testi kontakt köztünk.

Nem érinthettük meg egymást.

Élőben, ha nincs téma 1-2 percig, akkor nem gáz, mert megöleljük egymást, az ülembe ül, csók stb. Elmegy az idő, ahogy kézen fogva sétálunk vagy bármi.

De valahogy nagyon kezdett zavarni, hogy facebookon nem tudunk beszélni valójában. És éreztem, hogy azért, mert szellemileg nem vagyunk egy szinten. Egy hónap után a barátaimnak arra panaszkodtam, hogy egyáltalán nem tudunk beszélgetni és mondjanak megoldást. Azt mondták szakítsak... nem szakítottam. Két hónap után ugyanúgy arra panaszkodtam a barátaimnak, hogy nem tudunk beszélgetni, és mondjanak megoldást. Azt mondták szakítsak. Nem szakítottam.

Viszont volt egy hét, amikor egyáltalán nem tudtunk találkozni a leányzóval. Ilyen-olyan okok miatt, nem értünk rá. Egy hétig nem beszéltünk, mert se telefonon, se fb-n nem tudtunk beszélni semmiről. Csak a testiérintés tartotta össze a kapcsolatunkat, és én ezt nem voltam képes elviselni.

Egy barátom meg azt mondta, hogy hülye vagyok... Enyém az álomnő: 17 éves, szexmániás, (nem feküdtünk le amúgy, mert ÉN mondtam neki nemet), nem akar beszélgetni se, nem panaszkodik, gyönyörű szép... mit akarhat ennél többet egy srác?

Hát én mivel nem szerettem, ezért úgy éreztem, hogy kihasználom. Így mikor egy hétig nem beszéltünk, akkor sokat gondolkodtam és szakítottam vele, amikor találkoztunk. Ő volt az egyetlen barátnőm, akivel ÉN szakítottam. Nagyon nehéz volt, de hosszútávon jó döntés. Még párhónapig együtt lehettünk volna... akár a szüzességét is elvehettem volna, de tudtam, hogy sose lesz a feleségem, és semmi értelme megbántanom és kihasználnom. (mert hát, aki nem lesz a feleségem, azt minek bántsam meg, és használjam ki :'D :D érted... :D)

DE az biztos, hogy ebből a kapcsolatomból is sokat tanultam, szóval nem volt hiába való ez sem :)

Remélem segítettem a sztorimmal. Sok sikert.

2017. máj. 9. 19:43
 15/29 A legrosszabb ***** válasza:
20%
#14: Tudom, megint csak nyers lesz a modorom, de igazán dughattad volna a csajt pár hétig/hónapig. Már csak az élvezet miatt, no meg mert egy átlagfaszinak kuriózumnak számít, ha egy csúcskategóriás nővel jön össze. Ilyen azért nem történik minden nap az emberrel. Értem én, hogy nem akartál senkit kihasználni, de buta voltál, hogy eldobtad magadtól a párkapcsolatod intimebb részét.
2017. máj. 9. 19:51
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
15.: na te meg ezért nem tudsz "dugni" senkit. Ilyen hozzáállással senki nem akar veled lenno
2017. máj. 9. 19:55
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

15# De paraszt vagy.

Végre van valaki, aki korrekt erre leszólják.

2017. máj. 9. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
15-os ilyen mentalitassal remelem nem lesz senkid. Neked is inkabb csak maradjom a kezecsked...
2017. máj. 9. 20:00
 19/29 anonim ***** válasza:
36%

#14 nem lett volna kihasználás, neki is nagyon jó szexuális élményeket és tapasztalatokat adhattál volna. legtöbben nem házasodnak össze a 17-18 éves kori kedvesükkel, ez így megy.

N23

2017. máj. 9. 20:11
 20/29 A legrosszabb ***** válasza:
34%
#17: Szerinted mire megy a kérdező a korrektségével? Mit fog elérni vele? Annyit ért el a gerincességével, hogy elszalasztott valami olyasmit, amit másik fél tucat bika meg fog kapni később röhögve. (Mert amúgy a kimondottan gyönyörű nőkről megvan a véleményem...) Szóval ha nem eszed meg a gyönyörű, ízletes tortát, ami a pultban lapul, mert úgy gondolod, nem éri meg az árát, akkor majd jön utánad egy halom vendég, akik röhögve falják be a finom falatokat, és elégedetten távoznak a cukrászdából.
2017. máj. 9. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!