Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen képre (netes tárkeri) mondjátok, hogy ez szép, ha komoly kapcs-t kerestek és a nő szép?
a neten nem is írnak, az életen viszont mindig "bepróbálkoznak" nálam, de sajna olyanok, akik házasok, vagy rondák, vagy stb. Így a neten ismerkedem inkább mert lehet szűrni. De ott meg nem válaszolnak, stb, ebből gondolom, hogy valami ütősebb kép kellene, viszont nem szexuális tartalmút akarok feltenni, hogy ne értsék félre.
Szóval ha van egy relatíve szép nő, pl milyen ruhában, háttérrel, pózban a legelőnyösebb, vagy csak profilkép inkább, ami megfog benne?
Én nem a szépet keresem, hanem elsősorban, hogy szimpatikus legyen. Szép nővel tele van a padlás. Illetve aki annak hiszi magát.
Mosolygós fotó, lehetőleg ne egy hawai szigetek-i háttérrel, ahol nyaraltál, egyszerű ruhában.
Ez vicces, hogy az láthatóan fel se merült benned, hogy talán nem a képen kéne változtatni, hanem az adatlap többi részén csiszolni.
Ebből eléggé az sejlik, hogy valószínűleg te is azok közé tartozol, akiknek max 15 perc alatt összedobott ótvar gagyi és 12 egy tucat adatlapja van.
Én meg pl. alapból rá nem írok olyanra (és gondolom a komoly kapcsolatot keresők között ezzel nem vagyok egyedül), aki nem volt képes rendes adatlapot összerakni, szóval ez is lehet egy ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!