Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről a fiúról!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a fiúról! 19éves, kigyurt vagány srác, ha kell verekedik! Kard van az autójába! Járnál vele? Félnél esetleg? (Bökönyi ha ez mond valamit)

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Egy igazi shukár-Ármáni-pujáró-D&G herceg, akinek a legendás, mágikus, sárkányölő "Jöhecc, mehecc, de ilyen raj mint én sosem lehecc!" felirat díszeleg a kardja pengéjén. A kocsi ablakán pedig az elmaradhatatlan rokkant kártya, mert annyit gyúrt a shávó, hogy belerokkant, a devla egye ki a belit.

De barna lyányoknak tuti bejön, ha gyárccsa nékik a purgyékat nyakló nélkül, mert akkor gyün a SEGÍÍÍÍÍÍLLLLYKE a házhoz, csak a rásszístá gárdiskákot nehogy é'vigyék, mert íhendöglenek...

2010. máj. 15. 23:27
 22/42 anonim ***** válasza:
80%

Ha lány lennék biztos hogy nem járnék ilyen emberrel mint te vagy, és szvsz egy normális lány sem járna veled (persze kinek mi a normális :)) Ha amellett, hogy ilyen szánalmas vagy még csúnya is vagy, akkor igen, félnék esetleg :D

19 éves vagy, inkább tanulj ahelyett hogy karddal az autódban rohangálsz és rajoskodsz. De végülis a te döntésed, ha így folytatod akkor a börtönben biztos lesz aki járna veled, ne aggódj :)

2010. máj. 15. 23:56
 23/42 anonim ***** válasza:
97%

háááát semmi pénzért...ahogy leírtad nem lehet egy inteligens fajta..És mire kell az a kard?(Ha van:P)Ha te jársz vele akkor viheted a bablevesta börtömbe ha így folytatja...nekem úgyan nem kéne:P De egészségedre:P

21/L

2010. máj. 16. 00:15
 24/42 anonim ***** válasza:
50%
Bökönyi?Én ismerem....
2010. máj. 16. 03:34
 25/42 anonim ***** válasza:
57%
ja ott a kard, és ha beszolsz akkor lelépik mert batojik... ismerős.... hagyjuk ne menyjünk bele.
2010. máj. 16. 07:04
 26/42 anonim ***** válasza:
51%
XD.Az a történet k..a nagy volt bazz.Rohadtul röhögtem.Szerintem raj
2010. máj. 16. 10:25
 27/42 anonim ***** válasza:
75%
aztán merrefelé van az a Bököny? csak hogy nagy ívben elkerülhessem xD
2010. máj. 16. 12:03
 28/42 anonim ***** válasza:
51%
22:10 haHAHA! LOL! XD
2010. máj. 16. 14:07
 29/42 anonim ***** válasza:
68%
alap hogy nem járnék vele, mivel raj xD
2010. máj. 16. 14:49
 30/42 anonim ***** válasza:
68%
raj, raj, szamuRAJ
2010. máj. 17. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!