Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Ha épp bunyó közbe elétek áll, meg véd titeket és az ököl nem rajtatok csapódik, hanem a csaj kapja a jobb egyenest? Ha? Büszkék lennétek rá? L18

#lány #Angyalka #jótét lélek
2017. máj. 6. 16:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
hát értékelném, hogy ennyire kiállt értem, tényleg jól esne, de fája is nagyon, hogy ő kapott. meg persze remélhetőleg elméleti a kérdés, mert nem keveredünk soha ilyen zűrös helyzetbe.
2017. máj. 6. 18:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Értékelném? Mit értékelnék rajta? Az eszét 1 pontra értékelném talán, mert nem normális, hogy valakinek ennyire kelljen a fájás :D
2017. máj. 6. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha kaptál már ilyen ütést, kislány, akkor kétlem, hogy akarnál még egyet. Ha meg még nem kaptál, akkor most mondom: nem kellemes eszméletlenül feküdni, majd három hétig dagadt szemmel járkálni, úgyhogy ha lehet, kerüld el az ökölcsapásokat. Még akkor is, ha szerinted óriási büszkeség, ha.
2017. máj. 6. 20:53
 14/25 A kérdező kommentje:
12#-es nem kell neki a fájás. A twilightba volt az a jelenet, hogy bella besegített edwardnak, mikor harcoltak másokkal, innen jutott eszembe csak. Am voltak jó válaszok azokat köszönöm! Jó tudni, hogy még vannak jó emberek! Én is annak tartom magamat!
2017. máj. 6. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy Twilight. Az nem valóság. A valóságban k@@ára fáj, ha ököllel arcon b@@nak, és nem akarsz beleállni egy ilyenbe. Persze előfordulhat, nem arról van szó, de nem attól leszel jó ember, hogy felfogod egy férfi elől az ütéseket.
2017. máj. 6. 21:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Ez a szeretet jele te, utolsó. Te nem hatódnál meg kicsit sem?
2017. máj. 6. 21:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el hogy kicsit sem megható egy betört orr, kiütött fog vagy padlóra küldött lány látványa. Pluszba még ott lenne a lelkiismeretem, hogy ezt helyettem kapta. Szóval ha egy mód van rá, ne így mutassa ki a szeretetét. Felnőtt ember egyébként sem a Twilightból vagy A szürke akárhány árnyalatából merít pákapcsolati tippeket...

#7 voltam

2017. máj. 6. 21:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor elmesélem. Engem egy alkalommal - 3 évvel ezelőtt - 4x ütöttek meg ököllel. Sem büszke nem volt rám senki, sem pedig megható látványt nem nyújtottam. Cserébe viszont a szám belső részében még mindig van egy görcs, a jobb szemem alatti csont pedig még mindig fáj időnként. 2 hétig nem léptem ki az utcára, és nem gondolnám, hogy jó buli nem kilátni a szemeden, és egy hétig feküdni a fájdalomtól.
2017. máj. 6. 22:05
 19/25 A kérdező kommentje:
18# az durva. Miért kaptál ki?
2017. máj. 6. 22:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy cigány, csak a cigánylányokra jellemző az ilyen agresszív viselkedés. Meg valószínűleg úgy nőtt fel, hogy verték már el. Ők másznak bele mindenkinek az arcába.
2017. máj. 6. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!