Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi huszon évesen csak szexkapcsolatot akar?
#10- legalább őszintén leírja és vállalja is mi a helyzet vele.
-Bár szomorú,hogy idáig jutott és olyan nőkkel hozta össze a sors,hogy már senkit nem vesz komolyan.
Kérdező egyébként ez a korosztály még habzsolja' az életet és tapadztalatot gyűjt -de azért vannak olyanok akik igazán szeretnének komoly kapcsolatot csak lehet te őket észre sem veszed...
N/42.
Nem, rengeteg huszonéves pasi akar komoly kapcsolatot. Több ismerősöm is van, akik ilyen korban házasodtak vagy jó pár éves kapcsolatban vannak. Természetesen olyan srácok is bőven akadnak, akik mivel fiatalok, ezért még élni szeretnének és nincs ezzel semmi gond. Ha folyamatosan ilyen srácokkal találkozol, akkor tudom ajánlani a szemüveget. Csodákra képes! Észreveheted majd vele azokat a srácokat is, akik komoly kapcsolatot akarnak, csak teljes mértékben tojsz a fejükre.
Én pl. tini korom óta, nagyjából 20-22 éves koromig komoly kapcsolatot akartam. Aztán rájöttem, hogy a korosztályomban lévő lányok többsége tökéletesen alkalmatlan erre. Nem tapasztaltak, nem éltek át dolgokat, nem voltak komoly döntéshelyzetben, ezáltal még nem nőttek fel. 22-23 évesen egy nálam több évvel idősebb lány tudta azt nyújtani, amit komolynak lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!