Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerek mellett (4-5eves) mennyi eselye van hogy normalis
kapcsolatom lehessen?
A kérdező 31 lesz mire megszületik a kicsi. Nem a huszonéves srácok a célcsoportja. Minden negatív dolog, ami érhetné, el fogja kerülni, mert egy 40 közeli férfi mást gondol az életről mint egy húszéves. A 40es férfiak kétharmadának van gyereke és munkája. Ugyanúgy nem negy a hipphopp felugrok dolog, mint az anyukának.
Egy tizenhuszonévesen szempont, egy 35 pluszos nem szervez random esti programot, hanem túlórázik a munkahelyén és bedöglik az ágyba ahelyett, hogy éjszakázna.
35 felett majdnem mindenkinek van családja. Ezt a huszonévesek itt a gykn mindig elfelejtik.
Egyébként huszonévest is találhatsz, csam nehezebb. Nekem ment.
2017. máj. 2. 20:52
Egy 40 feletti férfi már végigcsinált 1-2 gyerekes időszakot, mikor párt keres, akkor nem egy 4-5 évessel rendelkezőt fog keresni, hanem egy min 16-18 évessel
2017. máj. 2. 21:01
Nyilvan mindket oldalat latnia kell a dolognak,de nem ertem minek lehuzni.En is 30evesen terhesen lettem elvalt,en is ide jottem statisztikaert,nekem nagynenem mondta h semmi eselyem igy 2gyerekkel majd,aztan en megis elkezdtem hinni h ez csak egy elethelyzet,majd lesz mashogy. Csak azt neztem h ha masnak sikerult,nekem is sikerulhet.Aki akar engem,az talal megoldast arra hogy hogyan oldjuk meg a randit lakason belul v bebiszitterrel,aki engem akar az megprobalja a legjobbat kihozni abbol hogy van ket gyerekem es nem problemat,hanem lehetoseget lat benne (hogy ujra lemenjen gyerekbe,hogy ujraelhesse a gyerekkora jatekait,szokasait,esetunkben cserkeszkedhessen,focizhasson es elovegye a pedagogiai erzeket).Es igen,van amikor nem ertunk egyet gyereknevelesugyben,zart ajtok kozt felnott emberek modjara megbeszeljuk es kozos nevezore jutunk). Nem lehetetlen amit a kerdezo szeretne,sot jo eloszuro is ket gyerek.Vegul csak olyanok jonnek be,akik vallaljak a nehezsegeket.Es a szepsegeit is,mert boven van.De egyetertek nehany elottem szoloval,nem mindenki "alkalmas" erre,veluk nincs is dolgunk.
2017. máj. 2. 21:17
14/15 A kérdező kommentje:
Igen,en is ugy latom h aki nem alkalmas az nem fogja vallalni azt hogy valakinek van gyereke.de egy olyanra nincs is szukseg.aki viszont tenyleg akar az talal modot.De ez mindenben igy van en ugy gondolom.aki akar az talal lehetoseget h a gyerek mellett is az anyukaval legyen
".De ez mindenben igy van en ugy gondolom.aki akar az talal lehetoseget h a gyerek mellett is az anyukaval legyen"
Igen, aki akar, az megoldja...
De ha körülnézel akár az életben, akár az online társkeresőkön, a magányos 30+ kisgyerekes anyukák mindenhol keresik azt a keveset, aki meg akarja oldani.
Igen, én is tudok olyat, akinek összejött. De gondold meg, hogy hány embernek nem
2017. máj. 2. 21:44
Kapcsolódó kérdések: