Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy normális lányok deszkás köcsögökkel és ostoba srácokkal jönnek össze, mikor a jó választás ott lebeg a szemük előtt csak meg kéne ragadniuk?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet láttam már de az értelmét nem értem. Inkább belemennek egy olyan kapcsolatba ami nem előnyös számukra. Sokszor veszekednek egymással, és innen onnan hallom hogy így meg úgy csalják egymást és élik tovább a hamis együttlét napjait. Miért? Lányok fiúk vegyesen írhattok.
2010. máj. 15. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mert abban reménykednek, hogy megváltozik értük a fiú

amiből sose lesz semmi, mert semmilyen lányt nem szeretnek annyira, hogy meg is változzanak érte

2010. máj. 15. 14:13
 12/15 anonim válasza:

Mert a lányoknak helyes de bunkó pasik kellenek.Mármint vannak kivételek, de a deszkások elég bunkók és általában jól néznek ki.Nembeszélve arról hogy most ez az ideál.:D

Egyébként ha a csaj normális akkor észreveszi hogy ez nem okés.És hogyha valóban ott a jó választás akkor nincs miért aggódnod.

15/L

2010. máj. 15. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
nem tudom.. igazából nem bukok az ilyenekre. 15/L
2010. máj. 15. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Igazából a lányoknak a jóképű fiúk jönnek be.

A jóképő pasik 90%-a bunkó vagy ribancfaszi. És ebből jön az összes többi.

A jóképű 10%-ot meg korán megfogják a nők és családot alapítanak, tehát ők már nincsenek benne a választásban.

A lányok a külsőségekre mennek, de persze később már rájönnek hogy nem minden a külső, mint ahogy a pasik is.

2010. máj. 15. 20:35
 15/15 anonim válasza:
Én rendesen deszkázok mégsincs barátnőm de én is láttam soka ilyen kapcsolatot és én se értem
2012. júl. 1. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!