Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miket illetve milyen kérdéseke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket illetve milyen kérdéseket tegyek fel egy srácnak hogy megtudjam mit vár el egy kapcsolatba meg ilyenek?

Figyelt kérdés
légyszives normális válaszokat kérek.
2010. máj. 14. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg milyen típusú nőket szeret és kb. a jelenlegi kérdésedre fog válaszolni.
2010. máj. 14. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb úgy ahogy ezt megkérdezted :D. Bár ha japán nem biztos, hogy érteni fogja.
2010. máj. 14. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
xD
2010. máj. 14. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
én azt szoktam megkérdezni egy lánytol h a hosszu vagy rövidtávu kapcsolatokat szereti-e.. meg h milyen tipusu fiuk jönnek be neki
2010. máj. 14. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Tereld a szót a párkapcsolatra. Esetleg hozz fel, valamilyen negatív, vagy szélsőséges példát, és mintegy mellékesen kérdezd meg, hogy ő mit gondol a férfi-nő kapcsolatról. Kérdezz bátran, a fiúk szeretnek magukról beszélni, csak biztatni kell őket :)
2010. máj. 15. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:
értem. köszii :)
2010. máj. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!