Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket tegyek fel a fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, látásból már ismerjük egymást. Nemrég felvett msn- re, ahol aztán elkezdtünk beszélni, még csak pár mondatott váltottunk, de neki mennie kellett. Nagyon régen volt már barátom, régen is randiztam, teljesen "elfelejtettem" hogy mit kell ilyenkor kérdezni, egyszerűen leblokkoltam. Nem akarom elszúrni, segítsetek hogy a következő beszélgetések alkalmával milyen témákat hozzak fel!
17/L [én], 21/F [ő]
2011. okt. 14. 14:04
1/2 anonim válasza:
ráírsz hogy szia. ha tetszel neki, visszaír és kérdéseket fog feltenni. ennyire egyszerű.
amúgy meg kérdezd meg hogy milyen színű a tükör :D
2/2 anonim válasza:
Szerintem kezd általános dolgokkal, mint pl. suli, munka, szabadidőben mit csinál, meg olyanokat amiket szoktál egy olyan embertől, akit még nem ismersz igazán. Ezek után csak megtudsz tőle dolgokat, hogy mit szeret és arról kérdezed. Meg nyilván azért ő is fog kérdezni :D Ha tetszel neki, akkor csak be fog indulni a beszélgetés. Vagy ha van valami közös élmény, akkor arról is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!