Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy fel figyeljen rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiu régebben jóba voltunk ,mert mindig oda ült mellém info órán,de egyszer megharagudtam rá és rosszba voltunk és most már egyáltalán nem foglalkozunk egymással,de én mégis szeretném,hogy újra üljön mellém,hogy csináljam?
tihogy csinálnátok?13/L
2010. máj. 14. 21:12
11/17 A kérdező kommentje:
Kristóf te vagy az?
2010. máj. 19. 20:33
12/17 A kérdező kommentje:
xD csak hülyéskedtem ugyse te vagy az xD
köcc a választ :)
2010. máj. 19. 20:38
14/17 anonim válasza:
Háát... itt már csak egy valami segíthet... ha mézet eszel.
15/17 A kérdező kommentje:
Ez olyan hülyeség,hogy egyek mézet xD minek?
Dani szép név xDés ezt ne vegyétek pasizásnak,mert ez az eggyik kedv. fiu nevem xD
2010. máj. 22. 00:07
16/17 anonim válasza:
Hallod kérdező te nagyon gáz vagy. Az mézes gyerek meg geconagyarc :D
17/17 A kérdező kommentje:
Hallod 16:06-os te nagyon nagy barom vaagy
2010. okt. 6. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!