Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarja a fiúkat az "úszógumi"?
a fiatla fiúknak tényleg a kis csonti plázap.csák jönnek be.
én sem vagyok kövér,de van rajtam mit fogni:), 18 éves leszek ,a vőlegényem 32.♥
és tényleg mindig az idősebb férfiak szólítottak le.
nekem semmi bajom nem lenne veled a leírás alapján. aranyos lány lehetsz :) de mellékelhetnél egy képet
17/f
"akkor meg ő is kicsit szemtelen volt, és azért én is odavágtam."
Úgy érted, hogy nem votl szeme? :S Csóri még vak is te meg vered mint az állatokat :DD
nekem semmi bajom nem lenne veled a leírás alapján. aranyos lány lehetsz :) de mellékelhetnél egy képet
17/f
..........
Köszi, jó tudni, hogy valaki így gondolja. ;) A képet inkább mellőzném, abból tömegbunyó lenne. :)
Úgy érted, hogy nem votl szeme? :S Csóri még vak is te meg vered mint az állatokat :DD
...........
Szerintem magadtól is rájöttél, hogy képletesen értettem, de ha ilyen jó ötleteid vannak, nálad nem csak képletesen fogok odavágni. :D
17/F vagyok
akkor csak nekem küldj :) e-mailben?
16 éves korod ellenére választékosan beszélsz, ritka ilyenbe botlani, kellemes. :-)
Amíg egy lány normális kereteken belül telt, addig nincs is gond, én sem szeretem az anorex divatkoplalt lányokat, ahogy nálatok is szubjektív milyen típusú srácok a "zsánereitek". Mindenkinél más.
A 30-40 körüli krapekokat meg lehet hesegetni, ha más nem 2 évet várhatnának, míg legális leszel. :-D
16 éves korod ellenére választékosan beszélsz, ritka ilyenbe botlani, kellemes. :-)
Amíg egy lány normális kereteken belül telt, addig nincs is gond, én sem szeretem az anorex divatkoplalt lányokat, ahogy nálatok is szubjektív milyen típusú srácok a "zsánereitek". Mindenkinél más.
A 30-40 körüli krapekokat meg lehet hesegetni, ha más nem 2 évet várhatnának, míg legális leszel. :-D
.....................
Köszi a dicséretet(ha annak szántad/. :D Tetszett a válaszod, valahogy kiábrándítóbbra számítottam. :)
17/F vagyok
akkor csak nekem küldj :) e-mailben?
.....
Ha a milliók között megtalálsz Myvipen, akkor találsz képet rólam. Egyébként.. a képküldést inkább kihagyom. :) Nem hiszem,hogy érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!