Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöttem neki? Akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöttem neki? Akkor miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

A történet röviden annyi, hogy osztályomban volt egy srác, aki nagyon bejött, szemezgettünk is, voltak hosszú pillantások, msn-en is sokat beszélgettünk, tőlem kérte el mindig a házikat...Tökre úgy szűrtem le, hogy bejövök neki. Nem lépett, gondoltam majd én :D Megtudta, hogy bejön nekem. Utána fogalmam sincs mi történt, nem állt szóba velem, se élőben, se msn-en. Alig szólt hozzám. Komolyan nem értem, ha bejöttem neki, akkor mi történt? Ha meg nem, akkor sem értem, nem tudott volna mondani mégis valamit? Nagyon sokat szomorkodtam emiatt.. Ti mit gondoltok erről?

(ez amúgy 1 éve történt, de még mindig nem értem...azóta se beszélünk, mondjuk már másik suliba jár...)

2010. máj. 14. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem csak a leckékre hajtott, de annyit nem értek neki, hogy kavarjon is veled értük
2010. máj. 14. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy helyetted inkább a házikra hajtott.Én megpróbálnám tisztázni vele a dolgokat.Megnyugtatóbb lehet mint a bizonytalanság.Veszíteni valód meg nincs.
2010. máj. 14. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Miért ne? Maximum megtudod az igazat, és nem kell találgatnod.
2010. máj. 14. 19:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom....lehet hogy jó ötlet lenne beszélni vele...

Köszi a válaszokat, jöhetnek még :)

2010. máj. 14. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
értelem szerüen nem jöttél be neki,félreértetted a közvetlenségét, szemezgetni én is szoktam,ez semmit sem jelent,msn-ezni is szoktam csajokkal, ez sem feltétlen azt jelenti hogy össze akarok jönni velük
2010. máj. 15. 02:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt még ha jól látom, nem írtam, hogy oké, 1 hétig én adtam meg neki a leckéket, mert beteg volt, de utána is folyton beszélgettünk...mind1
2010. máj. 16. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "szemezni"??? sose értettem. Ránézek egy csajra és akkor mivan? Pfff....

20/F

2010. máj. 20. 16:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Hülye vagy. A 'szemezés' nem csupán azt jelenti, hogy ránézel egy csajra/pasira...De menj anyucihoz és kérdezd meg őt, ne nekem kelljen már elmagyaráznom -_-"
2010. máj. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!