Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem bejöttem neki de akkor most mi baja? Olyan kicsit mintha rájött volna hogy nekem nem jön be (pedig nem igaz)
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm egy ideje szinta minden nap rámír fb-on és nagyon jókat beszélgetünk. A múlt héten egy közös ismerősi kőrrel voltunk Balatonon. Ott is szivattuk egymást mint általában de nagyon figyelmes volt velem. Egyik este ki voltam akadva és akkor is tökre aggódott értem. sokszor bámul. De szerintem kicsit bekattant mert túlzásba vittem a csesztetését. Szóval szerintem simán összejöhettünk volna de most meg már nem is nagyon akar velem beszélni még fb-on sem.2011. júl. 2. 20:05
1/4 anonim válasza:
Valamivel megbantottad tudtodon kivul. Kerdezd meg, hogy mi az, és mivel tehetnéd jóvá, ha valoban igy van.
2/4 krameri válasza:
eddig ő hajtott, most már te kezdj el, mert meghátrál, hogy csak egy oldalú a dolog. Kicsit szünetel, te vagy a soros.
3/4 anonim válasza:
írj rá, és kérdezd meg, miért változott a viszonyotok.. ha nem tudsz valamit, tőle kéne megkérdezni, nem itt..
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van köszi :D
2011. júl. 2. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!