Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép este lesz?

Figyelt kérdés
A párom 7 kor végez a munkával, kb 8 óra mire hazaér.Régóta szeretnék egy háziállatot, ezért ugydöntöttem veszek egyet, megbeszéltük milyet. Arra gondoltam amiután haza ér a munkából, én lent várnám a kiskutyával az egyik kezemben, a másikban pedig egy hatalmas nagy csokor rózsával. Ötletek ?
2017. ápr. 24. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9#- es, bocs, de a stílus maga az ember, neked nem hogy rózsát, de még száraz kórót sem vinnék..miért fröcsögsz itt?

Kérdező: szerintem tök jó ötlet, remélem sikerül( t) a meglepi!!

2017. ápr. 24. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:

10es...senki. nem itt élem ki a dühömet. Feltett egy kérdést, elmondtam a véleményemet. Nem értem minek kell beszólj? Nem hozzád szóltam hanem a kérdezőhöz.

Amíg te is elmondhatod a véleményed miszerint olvadnál ha ilyet kapnál, addig én is leírhatom, hogy egyáltalán nem értékelném sem a bernáthegyi kiskutyát sem a rózsát. Tudod, nem kell egyezzenek a véleményeink. És tényleg imádom az állatokat

2017. ápr. 24. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:

#11...nem is kéne a száraz kóród.

Nem fröcsögtem, elmondtam a véleményem...nem kell egyetérteni velem. Vásároljátok csak a fajkutyákat...aztán ha megnő, szétmentek, megunjátok stb akkor mehet a kukába. Tapasztalatból mondom.

A rózsák ugyanúgy mennek pár nap múlva a kukába...inkább élő virággal lepd meg. Az még nőhet, él tovább..és tök jó lesz ránézni 1-2 év múlva s visszaemlékezni...

2017. ápr. 24. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves imént szóló járási alfanőstény: nekem 9 éve van fajtiszta németjuhászom. Közben elváltam, de egy " dologtól" nem válnék meg soha, az a kutyám...miért menne a kukába? Amúgy a véleményedet szerintem is kifejtheted...mi is!
2017. ápr. 24. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

SzDG drága. 10 évig volt mellettem a németjuhászom...akit egy nap kidobva találtam, miután kedves gazdái összevesztek, szétmentek és egyiknek sem kellett a kutya. Azelőtt már minden második nap jártam hozzá etetni mert nem gondozták már. Már nem volt az a cuki kis "plüsskutyus" csiricsárén lógó fülekkel s így már nem foglalkoztak vele. Már nem engedték be a házba, már nem is igen etették...na, érted amit mondani akarok. Sajnos nem egy ilyen történetet ismerek...nem egy ilyen kutyának találtam új otthont. Sajnos nekem csak ilyen tapasztalataim vannak azokkal akik kiskutyákkal lepték meg párjukat.

11 évesen szívelégtelenségben pusztult el a drágám, akkor szóltam a volt tulajdonosnak de nem mondanám h érdekelte. Nameg a csajt sem (azota kibékültek s össze is házasodtak). Óvatosan az élő állat ajándékkal!

2017. ápr. 24. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ên is őrülnék neki és sztem jó ötlet !De ha màr itt tartunk hogy xév mulva majd szêt mentek egy kutya miatt vagy màs miatt sztem ne halgass akik ilyeneket irtak ők sem igy fogtàk fel a dolgokat mikor megtették persze tapasztalatbol mondom bla bla bla !Igenis kellenek az élmények ezek nêlkül halott a kapcsolat akkor még hamarabb szétmentek ha nem vagy figyelmes a pàroddal semmilyen szinten és ezt ő is megérezné !
2017. ápr. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!