Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép este lesz?

Figyelt kérdés
A párom 7 kor végez a munkával, kb 8 óra mire hazaér.Régóta szeretnék egy háziállatot, ezért ugydöntöttem veszek egyet, megbeszéltük milyet. Arra gondoltam amiután haza ér a munkából, én lent várnám a kiskutyával az egyik kezemben, a másikban pedig egy hatalmas nagy csokor rózsával. Ötletek ?
2017. ápr. 24. 07:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ő akar kutyát?
2017. ápr. 24. 07:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

az a csokor rózsa mit szimbolizál? :)

"bocs vettem egy kutyát"

"szeretlek"

"meglepetés"

...

2017. ápr. 24. 07:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is és ő is szeretettünk volna már kutyát, ezért beszéltünk róla kb már 2 hete hogy milyet. Bernáthegyi kiskutya lett, találtam a közelben akik ezzel foglalkoznak, és tőlük lenne Szombaton hoznám. A csokor rózsa pedig hogy legyen szebb :) Ki ne örülne egy hatalmas nagy csokor rózsának.
2017. ápr. 24. 07:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, kitől kapja.
2017. ápr. 24. 07:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Tőlem kapná, a barátjától :)
2017. ápr. 24. 07:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy te amúgy is ilyen rózsás ember vagy, vagy nyállal leplezed a sumákolást.
2017. ápr. 24. 08:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Amugy is.
2017. ápr. 24. 08:11
 8/16 anonim ***** válasza:

Az is megoldás, hogyha nem várod lent, és amikor hazaér,

nyitja az ajtót, kiengeded elé a kiskutyust úgy, hogy

téged elsőre ne lásson meg. Persze ez attól is függ, hogy

a kutyi odamenne-e hozzá.

2017. ápr. 24. 08:30
 9/16 anonim ***** válasza:
36%

Én kib.xnálak rózsástól kutyástól.

Imádom a kutyákat, de nem szeretnék fajkutyát...csak és kizárólag mentettet vagy menhelyit. Annyian vannak ott szerencsétlenek...minek pénzelni a kutyatenyésztő ipart? Semmivel sem szebbek/jobbak mint a korcsok...ja és menhelyen is rengeteg a fajkutya, ha netán ragaszkodnál ahhoz a sznobsághoz h márpedig nektek fajkutya kell.

Komolyan visszaküldenélek a kutyaval oda ahonnan vetted...a rózsa meg nem oszt nem szoroz a helyzeten.

2017. ápr. 24. 08:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9es, ki kakilt bele a muzlistalkadba? Ne itt eld ki a duhod...

Szerintem aranyos otlet ez igy, en elolvadnek tole 🙂

2017. ápr. 24. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!