Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a szerény srácok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 11:13
11/22 anonim válasza:
Az attól függ. Mindenkinek más jön be. Nekem például bejön az ha egy srác nem beképzelt, izomagy vagy ilyesmi, de azért néha ki kell álnia magáért. De pl ha ismered a yandere simulatort akkor tudod h abban is szerény a Senpai és mégis többen is belé vannak esve.
12/22 anonim válasza:
Nekem bejönnek. De azért meg merjen szólani :)
13/22 anonim válasza:
Szerény vagy igénytelen? Nem mindegy.
Számomra visszataszító, ha valaki folyton arcoskodik, de ha a tutyimutyiságát fogalmazza szerénységnek, na az sem.
A határozottság, az egészséges önbizalom és a szerénység nem zárja ki egymást.
14/22 anonim válasza:
Igen. Sztem ők azok a fiúk akik cukik és kedvesek.
15/22 anonim válasza:
#14:
... lehet velük barátkozni, mert megvigasztalnak, csak nehogy szegények azt higgyék lehet bármi esélyük...
16/22 anonim válasza:
Na igen, a rossz értelemben vett szerény srácoknak két fajtája van kb. a cukik, és az önsajnáltatók. Egyik sem igazán egészséges.
A jó értelemben vett szerény srác magabiztos, de sikerei ellenére sincs elszállva magától, nem gázol át a másikon, és nem telhetetlen, kb. ennyi.
17/22 A kérdező kommentje:
16
A cuki srác miért nem egészséges?
2017. máj. 1. 13:06
18/22 anonim válasza:
Mert a szoba- vagy kölyökkutya és a cica a cuki. Esetleg a tündi-bündi kislányok rózsaszín masnicskája.
20/22 Márics Attila válasza:
Nem tudom mit kell itt mindenkinek magyarázni, a szerény egy jó tulajdonság, a jó tulajdonságok mindenkinek bejönnek. Azok akik itt írtak tévképzetekben élnek. A szavaknak definicióik vannak, nem aszerint változnak, hogy néhány 12 éves kislány mit gondol az adott szó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!