Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha bejönnek a fiatalabb fiúk?
Én ismerek egy nálam öt évvel fiatalabb srácot, (amikor megismertem még csak 17 volt...) és szerintem tök jó pasi, és nem csak külsőre, vele halál komolyan el tudnám képzelni, hogy járjak, mivel mérföldekkel értelmesebb sok velem egykorú pasihoz képest is. Nem sok ilyen van, de ha mégis, akkor szerintem érthető, ha vonz egy fiatalabb pasi.
25L
Köszi csajok megnyugottam😅
3#-ast meg nem értem.
Velem hasonló.
Mostanában látok egy srácot a környéken aki biztosan fiatalabb nálam, mégis vonzódok hozzá, de kapcsolatot azért nem tudnék elképzelni. Külsőre arcszőrzet stb, nem tűnik sokkal fiatalabbnak. De nagyon éretlennek tűnik és még így is.. :D Ha csak egy kis kalandot szeretnél kezdeményezz kicsit, ha nincs barátnője tuti belemegy ő is csak a kaland kedvéért is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!