Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha bejönnek a fiatalabb fiúk?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és kb egy éve tünt fel hogy ha meglátok egy 16-18 éves jóképü srácot és mondjuk úgy alakulna a helyzet tuti nem ellenkeznék. Mentségemre szóljon hogy ezek a fiúk elég érettek(rendes arcszőrzetük van jó testük stb) de tudom hogy mennyi idősek. Most is ahova járok boltba van egy tanuló fiú kb 16 -17 lehet de kb levetkőztet a szemével amikor meglát ilyenkor nem is tudok gondolkodni én is nézem őt azt várom mikor jön oda. De aztán meg azon jár az agyam hogy úristen nem vagyok normális kisgyerek mit akarok tőle. Nagyon ijesztő nekem ez a dolog,de nyugtassatok meg hogy ezeken a kereteken belül azért normális.
2017. ápr. 3. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy nálam öt évvel fiatalabb srácot, (amikor megismertem még csak 17 volt...) és szerintem tök jó pasi, és nem csak külsőre, vele halál komolyan el tudnám képzelni, hogy járjak, mivel mérföldekkel értelmesebb sok velem egykorú pasihoz képest is. Nem sok ilyen van, de ha mégis, akkor szerintem érthető, ha vonz egy fiatalabb pasi.

25L

2017. ápr. 3. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a fiatalabb srácok jöttek be, bár nem ilyen sokkal fiatalabbak, mint neked. Párom 2 évvel fiatalabb, a legtöbb exem is 1-3 évvel fiatalabb nálam. Ha nem zavar, hogy még nem ott tart az életben, mint te, akkor nincs gond. Hiszen egy 16-17 éves csak gimnazista, sok mindent másképp lát, te meg gondolom már egyetemista vagy, vagy dolgozol. Ennyivel fiatalabban pedig kicsit odébb van még a komoly felelősségvállalás, elköltözés otthonról...stb. Hosszú távon eleinte sok kompromisszumra van szükség, illetve sokkal befolyásolhatóbbak, ha szerelmesek, ami szintén gond lehet. Mint mondtam, lárom is fiatalabb, de nálunk ennyinél is már érezhető a dolog, mivel én dolgozom, ő meg most fogja befejezni az egyetemet. Sokszor nem értette a munkahelyi vívódásaimat, hogy kimerült vagyok 1-1 nap után, de én türelmes vagyok ilyen téren. Most már dolgozik egyetem mellett, és elkezdett emiatt jobban megérteni, illetve már megérett annyira, hogy vágyik az összeköltözésre, és mindennel azon van, hogy ez megvalósulhasson.
2017. ápr. 4. 08:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi csajok megnyugottam😅

3#-ast meg nem értem.

2017. ápr. 6. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem hasonló.

Mostanában látok egy srácot a környéken aki biztosan fiatalabb nálam, mégis vonzódok hozzá, de kapcsolatot azért nem tudnék elképzelni. Külsőre arcszőrzet stb, nem tűnik sokkal fiatalabbnak. De nagyon éretlennek tűnik és még így is.. :D Ha csak egy kis kalandot szeretnél kezdeményezz kicsit, ha nincs barátnője tuti belemegy ő is csak a kaland kedvéért is :)

2017. ápr. 14. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!