Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszik ez az alak?
10/?
Lanyok, fiuk irhatnak pozitiv, negativ kritikat is, vagy barmifele eszrevetelt, mindent kivancsian varok.
Nőként írom, hogy csinos vagy, sokkal csinosabb, mint a nagy átlag. Én pontozlak :) 10/8
Csinos vagy, a melleid nagyok, ami hidd el sok férfinél szempont, még ha nem is ismerik el. Elmondom, hogy miért nem cserélnék veled: nekem elég alacsonynak tűnsz, és habár tényleg nagyon csinos vagy nem kimondottan az a tipikus nőies testalkatod van szélesebb csípő, stb, meg talán egy picit többet sportolok. De ez egyéni vélemény :)
Koszi a valaszokat!
#14 amugy nem vagyok alacsony, kb 169cm vagyok.:) En is elkezdtem edzeni, csak meg nem latszik.:D
Csinos. Mindenestre jobb mint az enyém. :D
Ekkora csípőm van apró mellekkel. Tisztára mint egy férfi. Mindegy jó ez nekem. >.< :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!