Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik egy ilyen lány? Vagy túl gyerekes?
Legyetek őszinték, ha gáz, akkor gáz, de tényleg kíváncsi vagyok.:D
Alapvetően szeretem, ha a társaságot tudom szórakoztatni, szabadszájú vagyok, szeretek poénkodni, akár olyan témákkal is, ami sok (perverz poénok, fekete humor). Szeretek flörtölgetni, semmi komoly, de néha olyan jó egy-egy célzás, vagy kicsit feszegetni a másik határait, ha vevő rá. Ennél tovább nem megyek, mert ez számomra nem arról szól, hogy hú, akkor most valakit teperjünk le, vagy hasonlók. Nem erőltetem rá magam a többiekre, de ha közöttük vagyok, szeretek pörögni, hangosabban nevetni, vagy ha úgy adódik, én vezetni a társaságot valami új őrültségbe és hasonlók.
A kötelességem komolyan veszem és nyilván hivatalos közegben figyelek arra, hogy ne hülyéskedjem el a dolgokat, ne legyek feltűnő és megadjam a tiszteletet, de alapvetően szeretek közvetlen lenni, karótnyeltség helyett. Ha pedig barátokkal, ismerősökkel vagyok, méginkább.
Ez egyesek szerint szórakoztató és poénos, mások szerint idegesítő és gyerekes, hogy húsz évesen ilyen vagyok. Nem tudom, nem érzem magam annak, mert szerintem mindennek megvan a maga helye és miért is ne. De azért elgondolkodtam, hogy mi van, ha tényleg sok vagyok.
Abból a gyertyafényes vacsorából szerintem előbb lenne valami katasztrófa esetünkben.:D Kinézem magamból, pláne, hogyha emberemre akadok.
Amúgy, neem, nem akarok pofátlan lenni ezzel az élmény dologgal.:) Értek a határozott nemből, de kezdetben nem úgy állok az emberekhez, hogy nekem vele visszafogottnak kell lennem, mert cukorból van. Persze, ezen is felfújhatja magát és érezheti soknak, nyilván mindenkinek más a szubjektív valósága. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!