Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek tetszik egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik egy ilyen lány? Vagy túl gyerekes?

Figyelt kérdés

Legyetek őszinték, ha gáz, akkor gáz, de tényleg kíváncsi vagyok.:D

Alapvetően szeretem, ha a társaságot tudom szórakoztatni, szabadszájú vagyok, szeretek poénkodni, akár olyan témákkal is, ami sok (perverz poénok, fekete humor). Szeretek flörtölgetni, semmi komoly, de néha olyan jó egy-egy célzás, vagy kicsit feszegetni a másik határait, ha vevő rá. Ennél tovább nem megyek, mert ez számomra nem arról szól, hogy hú, akkor most valakit teperjünk le, vagy hasonlók. Nem erőltetem rá magam a többiekre, de ha közöttük vagyok, szeretek pörögni, hangosabban nevetni, vagy ha úgy adódik, én vezetni a társaságot valami új őrültségbe és hasonlók.

A kötelességem komolyan veszem és nyilván hivatalos közegben figyelek arra, hogy ne hülyéskedjem el a dolgokat, ne legyek feltűnő és megadjam a tiszteletet, de alapvetően szeretek közvetlen lenni, karótnyeltség helyett. Ha pedig barátokkal, ismerősökkel vagyok, méginkább.

Ez egyesek szerint szórakoztató és poénos, mások szerint idegesítő és gyerekes, hogy húsz évesen ilyen vagyok. Nem tudom, nem érzem magam annak, mert szerintem mindennek megvan a maga helye és miért is ne. De azért elgondolkodtam, hogy mi van, ha tényleg sok vagyok.

2017. ápr. 22. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Miért számít, hogy mit gondolunk, nem a gyakoris válaszolóknak kell megfelelned.

Ha te így jól érzed magad akkor maradj ilyen.

2017. ápr. 22. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Bárcsak sok ilyen barátnőm lenne! :-) És ha nem lennék annyi amennyi, még Barátnőnek is nagyon elfogadnálak! :-) Szerintem nincs ezzel semmi gond, pláne ha a társaságod is hasonló, mint te! Élni kell az életet vidáman és jókedvűen! Annyi savanyú és rosszkedvű, unalmas, szürke ember van úgyis szerte szét! Kellenek az olyanok, mint Te! Akik színt tudnak vinni a mindennapok szürkeségébe! Szerintem maradj ilyen! :-)
2017. ápr. 22. 21:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Leírás alapján igen. Kicsit ellentételeznénk egymást, mert én inkább a komolyabb, visszafogottabb vonal képviselője vagyok.
2017. ápr. 22. 21:05
 4/16 anonim ***** válasza:
A "tetszés" elsösorban külcsin kérdése!!!! Az ilyen-olyan tulajdonságok inkább elfogadás kategoria. Szoval?
2017. ápr. 22. 21:06
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem biztos nem lennél szimpatikus, de ízlések és pofonok különböznek. Amit leírtál, az alapján egy feltűnési viszketegségben szenvedő hp-nak látnálak, aki kényszeresen próbál figyelmet kicsikarni. Azt gondolnám, nyilván leplezed vele a kevés önbizalmadat, mert rá vagy szorulva az állandó visszajelzésekre ahhoz, hogy értékelni tudd magad. Jobban szeretem azokat, akik tisztában vannak az értékeikkel, ezért nem kapadoznak állandóan a figyelem után.
2017. ápr. 22. 21:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem vízöntő
2017. ápr. 22. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:

ebben nincs semmi olyan ami rossz lenne, de az, hogy milyen ember vagy valójában azt megismerés után tudja eldönteni az ember, és miután látott.

Addig az annyit jelent mintha leírtad volna Lasagne receptjét

2017. ápr. 22. 21:17
 8/16 A kérdező kommentje:

6: oroszlán, nem vízöntő.

Igen, tudom, mire gondoltok, nekem is akad pár ismerősöm, akit inkább elásnék, mert annyira idegesítő és annyira el akar mindenkit nyomni a társaságban és magát adja elő meg fényezi. De én nem akarom, hogy ez rólam szóljon, szeretek másokat belerángatni dolgokba, ami tök jó élmény és kicsit kizökkenteni őket. Szeretem azt figyelni, hogy hogyan reagálnak rám, vagy az eseményekre vagy mennyire "állnak bele" egy beszélgetésbe, vagy helyzetbe, ami nem megszokott számukra és kívülesik a komfortzónájukon.

Bár, lehet, hogy ezért engem is sokan elásnának.:D

2017. ápr. 22. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, 24 évesen én sem érzem magam ennyinek, kinézetre is mindig fiatalabbnak néznek (sajnos :D), bár azt nem mondanám, hogy pörgős vagyok, de szeretek én is poénkodni és nem veszek mindent teljesen komolyan. (Persze ha komolynak kell lenni akkor tudok az lenni, vannak céljaim stb.) Néha azért szoktam feszegetni a határokat, ha a viccekről van szó. Szóval szerintem nem gáz, úgy élj ahogy jól érzed magad. ;) úgyhogy lehetsz a barátnőm, gyere elviszlek egy romantikus vacsorára :D
2017. ápr. 22. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:

"szeretek másokat belerángatni dolgokba, ami tök jó élmény"

Ami neked jó élmény, az másoknak nem biztos, hogy az. Ne mindig magadból indulj ki, és ne te akarj lenni a megváltó.

Én pl. irtózom attól, ha bele akarnak rángatni dolgokba, akkor is, ha jószándék vezérli az illetőt.

Vigyázz, hogy ne taposs bele mások intim szférájába. Tiszteld annyira a másik embert, hogy hadd tudja ő, hogy mi a jó neki.

2017. ápr. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!