Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik egy ilyen lány? Vagy túl gyerekes?
Legyetek őszinték, ha gáz, akkor gáz, de tényleg kíváncsi vagyok.:D
Alapvetően szeretem, ha a társaságot tudom szórakoztatni, szabadszájú vagyok, szeretek poénkodni, akár olyan témákkal is, ami sok (perverz poénok, fekete humor). Szeretek flörtölgetni, semmi komoly, de néha olyan jó egy-egy célzás, vagy kicsit feszegetni a másik határait, ha vevő rá. Ennél tovább nem megyek, mert ez számomra nem arról szól, hogy hú, akkor most valakit teperjünk le, vagy hasonlók. Nem erőltetem rá magam a többiekre, de ha közöttük vagyok, szeretek pörögni, hangosabban nevetni, vagy ha úgy adódik, én vezetni a társaságot valami új őrültségbe és hasonlók.
A kötelességem komolyan veszem és nyilván hivatalos közegben figyelek arra, hogy ne hülyéskedjem el a dolgokat, ne legyek feltűnő és megadjam a tiszteletet, de alapvetően szeretek közvetlen lenni, karótnyeltség helyett. Ha pedig barátokkal, ismerősökkel vagyok, méginkább.
Ez egyesek szerint szórakoztató és poénos, mások szerint idegesítő és gyerekes, hogy húsz évesen ilyen vagyok. Nem tudom, nem érzem magam annak, mert szerintem mindennek megvan a maga helye és miért is ne. De azért elgondolkodtam, hogy mi van, ha tényleg sok vagyok.
Miért számít, hogy mit gondolunk, nem a gyakoris válaszolóknak kell megfelelned.
Ha te így jól érzed magad akkor maradj ilyen.
ebben nincs semmi olyan ami rossz lenne, de az, hogy milyen ember vagy valójában azt megismerés után tudja eldönteni az ember, és miután látott.
Addig az annyit jelent mintha leírtad volna Lasagne receptjét
6: oroszlán, nem vízöntő.
Igen, tudom, mire gondoltok, nekem is akad pár ismerősöm, akit inkább elásnék, mert annyira idegesítő és annyira el akar mindenkit nyomni a társaságban és magát adja elő meg fényezi. De én nem akarom, hogy ez rólam szóljon, szeretek másokat belerángatni dolgokba, ami tök jó élmény és kicsit kizökkenteni őket. Szeretem azt figyelni, hogy hogyan reagálnak rám, vagy az eseményekre vagy mennyire "állnak bele" egy beszélgetésbe, vagy helyzetbe, ami nem megszokott számukra és kívülesik a komfortzónájukon.
Bár, lehet, hogy ezért engem is sokan elásnának.:D
"szeretek másokat belerángatni dolgokba, ami tök jó élmény"
Ami neked jó élmény, az másoknak nem biztos, hogy az. Ne mindig magadból indulj ki, és ne te akarj lenni a megváltó.
Én pl. irtózom attól, ha bele akarnak rángatni dolgokba, akkor is, ha jószándék vezérli az illetőt.
Vigyázz, hogy ne taposs bele mások intim szférájába. Tiszteld annyira a másik embert, hogy hadd tudja ő, hogy mi a jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!