Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a randi utolsó pillanatáig normálisak velem a lányok, de utána nyíltan szarnak rám?

Figyelt kérdés
Ha a randi véget ér, és bejelölöm facebookon, simán nem igazolnak vissza. Ha már ismerősök vagyunk, és írok neki, nem válaszolnak. Pedig láthatóan jól érezték magukat... Akkor miért csinálják ezt???
2017. ápr. 15. 06:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Normálisak persze, de ott már pontosan tudják, hogy nem téged kerestek. Hogy mit nem találnak benned vonzónak, sajnos nem lehet ennyi infóból tudni de az egyértelmű, hogy nem jössz be nekik valamiért.
2017. ápr. 15. 07:32
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Ezt már én is megfigyeltem. Valószínűleg nem tetszel nekik élőben, de nincs bennük annyi gerinc, hogy ezt megmondják, inkább hülyítenek még a randi végéig.
2017. ápr. 15. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Bizony, nincs bennük annyi gerinc hogy elmondják hogy nem tetszel, az hogy jól érzik magukat pedig csak egy szerep.
2017. ápr. 15. 09:01
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Kijavítom a #2-t: nem tetszel nekik, de félnek megmondani a randin, mert már kaptak ezért anyázásokat, és nincs kizárva, hogy van, aki ezért meg is erőszakolná a lányt. Ezért nem mondják el ott. Sosem lehet tudni, ki fog agresszívan reagálni a visszautasításra.
2017. ápr. 15. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Egyszeru modszer: tali kozepen kerdezd meg,h a heten csutortokon 17.00-kor ( olyan idopontot,napot mondj,ami neked jo) talalkoztok-e vagy ajanlj fel azonnal egy konkret masik idopontot. Ott eloben latni fogod,h lesz,aki raer es akar talalkozni. Facen lehet nem emlekezik vagy nem hasznalja,lassu a nete,stb.

Ez raadasul menobb is,mint ketsegek kozt hagyni,h akarsz-e meg talalkozni vele.

N

2017. ápr. 15. 09:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Megszokták már hogy ha lekoptatnak valakit a legtöbb rosszul fogadja. Ezért színészkednek kicsit még véget ér a randi.

Már a találkozó első 5 percében döntenek tetszel e nekik vagy sem. Aztán ezek szerint eddig egyiknek se jöttél be.

2017. ápr. 15. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Szar volt az első benyomás. De a randin legalább jó arcok voltak veled, na! :

Javíts az első benyomásodon úgy, hogy add önmagad!

Első benyomás c. könyv fent van enkóron. Windjview ajánlott

2017. ápr. 15. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Persze ha megmondja a csaj, így kereken hogy nem tetszel neki, akkor meg azért bunkó. Mindenképp a csaj jön ki szarul az egészből.

Én korrekt voltam mert megmondtam, kaptam is büdöskųrvázó sms-eket napokig.

Engem is utasítottak már el szolidan, tudom, hogy nem jöhetek be mindenkinek na és? Nem a világvége.

De mit tettem, hogy ezt érdemlem? Nem használtam ki, nem csaltam, meg, nem loptam meg, a saját részemet fizettem tehát az elúszott pénzen sem kellett volna dühöngeni.

Képzelem az ilyen srác, hogy viselkedhet a párkapcsolatban, gondolom az első nézeteltérésen már robban.

Ja és nem egy útszéli tahóval volt dolgom, informatikus volt a drága, se kigyúrt se bmw (ahogy itt híresztelik), az a tipikus rendes srác a szomszédból típus.

Na szóval ez az a pont amikor az ember rájön, jobb ha szépen befogja a száját mert 10 férfiból jó, ha 5 normálisan tudja kezelni az elutasítást.

2017. ápr. 15. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom, ti milyen férfiakkal ismerkedtek, én senkit nem ismerek, aki ilyen bunkón kezelné a visszautasítást. A mellébeszélés, hülyítés, hazudozás miatt viszont megértem, ha valakiben felmegy a pumpa.
2017. ápr. 15. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt te sosem tudhatod, hogy a haver hogy viselkedik a nőkkel, mert veled jó fej az nem jelent semmit. Baráti társaságban az egyik srácról derült ki, hogy eljár a keze otthon. A barátom nem hitte el mert vagy 10 éve ismerték egymást és nagyon csendes fiúról beszélünk.
2017. ápr. 15. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!