Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a randi utolsó pillanatáig normálisak velem a lányok, de utána nyíltan szarnak rám?
Egyszeru modszer: tali kozepen kerdezd meg,h a heten csutortokon 17.00-kor ( olyan idopontot,napot mondj,ami neked jo) talalkoztok-e vagy ajanlj fel azonnal egy konkret masik idopontot. Ott eloben latni fogod,h lesz,aki raer es akar talalkozni. Facen lehet nem emlekezik vagy nem hasznalja,lassu a nete,stb.
Ez raadasul menobb is,mint ketsegek kozt hagyni,h akarsz-e meg talalkozni vele.
N
Megszokták már hogy ha lekoptatnak valakit a legtöbb rosszul fogadja. Ezért színészkednek kicsit még véget ér a randi.
Már a találkozó első 5 percében döntenek tetszel e nekik vagy sem. Aztán ezek szerint eddig egyiknek se jöttél be.
Szar volt az első benyomás. De a randin legalább jó arcok voltak veled, na! :
Javíts az első benyomásodon úgy, hogy add önmagad!
Első benyomás c. könyv fent van enkóron. Windjview ajánlott
Persze ha megmondja a csaj, így kereken hogy nem tetszel neki, akkor meg azért bunkó. Mindenképp a csaj jön ki szarul az egészből.
Én korrekt voltam mert megmondtam, kaptam is büdöskųrvázó sms-eket napokig.
Engem is utasítottak már el szolidan, tudom, hogy nem jöhetek be mindenkinek na és? Nem a világvége.
De mit tettem, hogy ezt érdemlem? Nem használtam ki, nem csaltam, meg, nem loptam meg, a saját részemet fizettem tehát az elúszott pénzen sem kellett volna dühöngeni.
Képzelem az ilyen srác, hogy viselkedhet a párkapcsolatban, gondolom az első nézeteltérésen már robban.
Ja és nem egy útszéli tahóval volt dolgom, informatikus volt a drága, se kigyúrt se bmw (ahogy itt híresztelik), az a tipikus rendes srác a szomszédból típus.
Na szóval ez az a pont amikor az ember rájön, jobb ha szépen befogja a száját mert 10 férfiból jó, ha 5 normálisan tudja kezelni az elutasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!