Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy pasinak nem tetszik egy lány, attól még tisztességesen bánik vele és kedves, ám ha egy lánynak nem tetszik egy pasi ez már nem áll fenn?

Figyelt kérdés
Pasiként kérdem ezt, miért fontos éreztetni a csávóval, hogy nem jön be és emiatt undok lenni vele?
2017. ápr. 14. 15:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

18

De én ezt tapasztaltam, ettől miért vagyok szánalmasan általánosító? Ezt látom és ezt tapasztalom, majd ha mást fogok látni és tapasztalni akkor a véleményem is meg fog változni. Teljesen felesleges ez a színlelt szépítgetése és békítgetése a dolgoknak, hogy hát tulajdonképpen mindkét oldal meg stb. Nevezzük nevén a gyereket!

A férfiak egyébként szerintem azért tudnak tisztességesebben viselkedni, mert általában nem a nők kezdeményeznek, ezért nem kerülnek annyiszor olyan helyzetbe amikor vissza kell utasítani valakit. De ez nyilván nem mentség a nők számára. Ettől még lehet emberként viselkedni.

2017. ápr. 14. 18:06
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én már több férfitól hallottam olyat, hogy nem olyan szívesen segítenének egy bajba jutott nőn, ha nem szép, vagy ha csúnya, akkor nem sajnálnák, ha pórul járna. :D

Viszont ismerek olyan nőket, akik normálisan bánnak alapból minndenkivel.

Szóval hiába keménykedsz, hogy "nevezzük nevén", nem az az igazság, amit írsz, hanem az, hogy egyénfüggő, nem az emberek nemétől függ. És az emberek nagy része bunkó amúgy, akár férfi, akár nő. Ennyi.

2017. ápr. 14. 18:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
21: Én meg azt tapasztaltam, hogy mindkét oldalon elég sok bunkó paraszt van, de mindkét nemnél vannak rendes emberek is, ám egyesek a sajátjuk közül csak a jó példákat, a másik nemből pedig csak a rosszakat veszik észre.
2017. ápr. 14. 18:14
 24/30 A kérdező kommentje:

23

Oké akkor maradjunk annyiban, hogy az emberek túlnyomó többsége bunkó nemtől függetlenül. Valószínű, hogy hajlamosabb vagyok ezt a nőkön megfigyelni, mint férfiakon. Szóval az igen, az emberek nagy rész bunkó, valószínűleg azért mert azt hiszik, hogy ettől erősebbnek tűnnek.

2017. ápr. 14. 20:04
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező,talán bunkó,neveletlen lányokkal találkoztál eddig.De nem az összes lány ilyen.

Én mindig normálisan,kedvesen reagálok ha segítséget kérnek tőlem,hogy merre van X utca. Akár öreg,fiatal,csúnya,szép,magyar,roma...akárki. Én sose vagyok bunkó.

20/L

2017. ápr. 14. 20:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Ha velem egy férfi kedves, udvarias, akkor én is úgy viselkedem vele, még akkor is, hogyha abszolút nem jön be, és nem örülök a nyomulásának.

Ez csak intelligencia és jólneveltség kérdése, nem az a lényeg, h fiú vagy lány vagy. 26L

2017. ápr. 14. 20:26
 27/30 anonim ***** válasza:

"Miért van az, ha egy pasinak nem tetszik egy lány, attól még tisztességesen bánik vele és kedves"

Úgy, hogy ez nem igaz.

2017. ápr. 15. 16:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Én rohadtul nem ezt tapasztaltam. Átlagos lánynak tartom magam, soha nem bunkóztam azokkal a srácokkal akik nem jöttek be, csak ha már nem értett a szép szóból, ami meg valljuk be, a ronda pasiknál gyakoribb, ha már az által
2017. ápr. 15. 19:55
 29/30 anonim ***** válasza:
* általánosításnál tartunk. Az viszont nem egyszer előfordult h pasik indokolatlanul bunkóztak velem. Bocs lemaradt a vége.
2017. ápr. 15. 19:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Ez nem nemek kérdése. Érzelmi intelligencia és jólneveltség. Valaki vagy primitív, vagy nem.:) Nekem égne a bőr a képemről, ha bárkivel, aki őszinte volt velem az érzelmeivel kapcsolatban, így bánnék, másnál ez jelenti a lekoptatást. Sajnos. Azt viszont tegyük hozzá, hogy sokan képesek kihúzni a gyufát azáltal, hogy tényleg nem értenek az egyértelmű nemből. Nehéz olyankor mit mondani, bár nem tudom, én azért tudok "veletek" kommunikálni, hogy az ilyesmit le tudjam rendezni normálisan/diszkréten, legyen akármilyen lüke a másik.:)

20L

2017. ápr. 24. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!