Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy pasinak nem tetszik egy lány, attól még tisztességesen bánik vele és kedves, ám ha egy lánynak nem tetszik egy pasi ez már nem áll fenn?

Figyelt kérdés
Pasiként kérdem ezt, miért fontos éreztetni a csávóval, hogy nem jön be és emiatt undok lenni vele?
2017. ápr. 14. 15:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Melyik részét nem tudod elképzelni?

Nem, pont arról a viselkedésformáról beszélek amit it leírtál. Ez lenne a helyes. Az ezelőtti hozzászólásodból nem ez jött át, inkább az, hogy egyértelműen bunkózol velük.

2017. ápr. 14. 17:00
 12/30 anonim ***** válasza:
98%
Férfiként leszek most a nők fogadatlan prókátora: nem szabad ezt kategórikusan kijelenteni, mindkét nemnél van ilyen, meg olyan is...egy értelmes, intelligens nő ilyenkor sem " undok", vagy bunkó.
2017. ápr. 14. 17:05
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Az nem én voltam :)

Értem akkor én rendben vagyok. Ami a kérdés másik felét illeti azért hiszed hogy a pasik nem bunkók mert pasi vagy és gondolom te nem vagy az. Ettől a többiek között bőven van bunkó.

2017. ápr. 14. 17:05
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező és 3-as válaszoló is rendkívül szánalmasak.

Nem, nem jellemzőbb egyik nemre sem, a nők és férfiak között is ugyanolyan arányban vannak bunkó parasztok és rendes emberek.

2017. ápr. 14. 17:17
 15/30 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Nem tudom, amennyire én tapasztalom, a pasik szörnyen viselik az elutasítást, 90%-os eséllyel hisztit csinálnak. 1% eséllyel leszúr vagy megfojt vagy meg akar erőszakolni :D 50%-os eséllyel fog lehülyek-rvázni.

De tényleg totál tisztességesek :D

Egy kezemen meg tudom számolni, hány pasi mondta h "oké, kösz, bocs a zavarásért" miután elküldtem.

2017. ápr. 14. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:
Sunshinedoll és a tisztességes bánásmód :D Na, ha valaki, akkor ő képes rohadt bunkó módon elküldeni melegebb éghajlatra azt a férfit, aki rá mer nézni.
2017. ápr. 14. 17:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább kínosan érzem magam, ha bepróbálkozik valaki, aki nem tetszik, próbálom nem megbántani. Csak akkor vagyok undok, ha nem száll le rólam, miután egyértelműen visszautasítottam.

Hátköznapi helyzetben kedves vagyok mindenkivel, kivéve, azonnal, akik el akarnak adni valamit, vagy hittéríteni akarnak az utcán.

2017. ápr. 14. 17:55
 18/30 anonim ***** válasza:
67%
Sunshinedoll: Azért az, ahogy a férfiakat általánosítod, pont olyan undorító, mint az, ahogy a kérdező a nőket. Mi lenne, ha senki se szidná a másik nemet és tudomásul venné, hogy átlagban mindkét nem ugyanolyan bunkó vagy nem bunkó, ugyanolyan jól/rosszul viselik a visszautasítást stb.
2017. ápr. 14. 17:58
 19/30 A kérdező kommentje:
Amit Sunshinedollról írtak az teljesen igaz...én is megfigyeltem mennyire alpári a stílusa. Hát ő épp nem feljogosult véleményt alkotni
2017. ápr. 14. 18:01
 20/30 anonim ***** válasza:

# 18

Én támogatom az ötletet. :)

Ettől függetlenül sajnos én is azt tapasztaltam, hogy a többség undorítóan viselkedett, miután elutasítottm, viszont ismerek teljesen korrekt, rendes férfiakat is, és ők nem érdemlik meg, hogy egy lapon emlegessem őket azzal a sok frusztrált, bunkó állattal.

2017. ápr. 14. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!